Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σφαιρόπουλος: «Εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός, κλειδί η άμυνά μας»

Σφαιρόπουλος: «Εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός, κλειδί η άμυνά μας»

Ο Ελληνας τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και τόνισε ότι όλα θα κριθούν από την άμυνα της σέρβικης ομάδας.

Ο Ερυθρός Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στη «διαβολοβδομάδα», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague.

Επιστρέφει στο ΣΕΦ ο Σφαιρόπουλος – Ηταν προπονητής του Ολυμπιακού από το 2014 έως το 2018

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες είναι μια πολύ καλή ομάδα, ότι διαθέτουν ποιότητα, και πως οι παίκτες του πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι για μάχη.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Παίζουμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, μία ομάδα που γνωρίζουμε την ποιότητά της, πέρυσι ήταν οι φιναλίστ. Ίσως δεν έχουν καλά αποτελέσματα τελευταία, όμως έχουν τεράστια ποιότητα και μπορούν να παίξουν πολύ καλά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα.

Είναι ένα δύσκολο ματς στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός έχει μία τρομερή ατμόσφαιρα και φιλάθλους, μία εξαιρετική ομάδα. Αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο, η προσπάθεια που κάνουμε μεγάλη και πιστεύω πως το κλειδί, όπως με την Φενέρ, θα είναι η άμυνα, η επίθεση θα έρθει μόνη της».

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σαμπάζ Νέιπιερ, Άνταμ Χάνγκα και Μπράνκο Λάζιτς έμειναν εκτός αποστολής, ενώ ο Γιάγκο Ντος Σάντος μπορεί να ταξίδεψε στην Αθήνα με την υπόλοιπη αποστολή, αλλά η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη και θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν προπονητής του Ολυμπιακού από το 2014 έως το 2018, ενώ από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού είχαν περάσει επίσης οι Μίλος Τεόντοσιτς και Τζοέλ Μπολομπόι, που αγωνίζονται πλέον στη σέρβικη ομάδα.

Sports in

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Σέσαρ Λουίς Μενότι (pic)

Στα 85 του χρόνια ο θρυλικός Σέσαρ Λουίς Μενότι άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την Αργεντινή και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024