Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπάει τη σιωπή της η «Μόνικα» για τον Μάθιου Πέρι - Η αποκάλυψη για τα «Φιλαράκια»

Σπάει τη σιωπή της η «Μόνικα» για τον Μάθιου Πέρι – Η αποκάλυψη για τα «Φιλαράκια»

Η Κόρτνεϊ Κοξ, η «Μόνικα» από τα «Φιλαράκια», σπάει τη σιωπή της για την απώλεια του αγαπημένου της συναδέλφου Μάθιου Πέρι.

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Μάθιου Πέρι και η Κόρτνεϊ Κοξ σπάει τη σιωπή της για τη μεγάλη απώλεια.

Η Κόρτνεϊ Κοξ ανοίγεται για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, συμπρωταγωνιστή της και τηλεοπτικού της συζύγου στα «Φιλαράκια».

Για να αποκαλύψω και το παρασκήνιο, ο Τσάντλερ και η Μόνικα υποτίθεται θα περνούσαν μόνο μια νύχτα μαζί στο Λονδίνο

Θέλοντας να αποχαιρετήσει τον Μάθιου Πέρι μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από μια ιδιαίτερη σκηνή τους στη σειρά που αγαπήθηκε από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η Κόρτνεϊ Κοξ μοιράστηκε τη σκηνή με την οποία ξεκίνησε η σχέση τους ως Τσάντλερ Μπινγκ και Μόνικα Γκέλερ για τις ανάγκες της σειράς.

Αναφέρει μάλιστα πως ο Μάθιου Πέρι της ψιθύρισε μια αστεία ατάκα για να πει πριν ξεκινήσει η συγκεκριμένη σκηνή που βρίσκονται στο κρεβάτι και εισβάλλει στο δωμάτιο ο αδερφός της Μόνικα, Ρος.

«Μου λείπεις κάθε μέρα»

«Είμαι ευγνώμων για κάθε στιγμή που είχα μαζί σου Matty και μου λείπεις κάθε μέρα. Όταν δουλεύεις με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Μάθιου, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που θα ευχόμουν να μπορούσα να μοιραστώ.

Για τώρα, ορίστε μια από τις αγαπημένες μου. Για να αποκαλύψω και το παρασκήνιο, ο Τσάντλερ και η Μόνικα υποτίθεται θα περνούσαν μόνο μια βραδιά μαζί στο Λονδίνο.

Αλλά η ανταπόκριση του κοινού δημιούργησε την αρχή του δικού τους love story.

Σε αυτή τη σκηνή, πριν αρχίσουμε το γύρισμα, μου ψιθύρισε μια αστεία ατάκα για να πω. Έκανε συχνά τέτοια πράγματα. Ήταν αστείος και ευγενικός», θυμάται η Κόρτνεϊ Κοξ για τον Μάθιου Πέρι.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024