Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ματ Λε Μπλανκ: Σπάει τη σιωπή του ο Τζόι από τα «Φιλαράκια» για τον Μάθιου Πέρι

Ματ Λε Μπλανκ: Σπάει τη σιωπή του ο Τζόι από τα «Φιλαράκια» για τον Μάθιου Πέρι

«Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα, αδερφέ μου, είσαι επιτέλους ελεύθερος»

Μόλις βρήκε το κουράγιο ο Ματ Λε Μπλανκ, ο τηλεοπτικός Τζόι από τα «Φιλαράκια» να αποχαιρετήσει και διαδικτυακά τον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη για τόσα χρόνια στην τηλεοπτική σειρά που συμπρωταγωνίστησαν.

Όλη η παρέα έχει βυθιστεί στο πένθος

Αχτύπητο δίδυμο

Επιτέλους έσπασε την πένθιμη σιωπή του και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε μια ανάρτηση για τον Μάθιου Πέρι, λέγοντας «αντίο» στον  συνάδελφο με τον οποίο μοιράστηκαν μαζί άπειρο τηλεοπτικό χρόνο γέλιου και ευφορίας.

Τώρα από κείνο το αδιαχώριστο -στη μνήμη του κοινού και των θαυμαστών του σίριαλ- κωμικό δίδυμο απέμεινε μόνο ο Τζόι –και πόση τραγική ειρωνεία- για να θρηνήσει ποιον, παρά τον Τσάντλερ… Με ένα ανθρώπινο, πολύ γλυκό κι ενδεικτικό της φιλίας τους, μήνυμα, ο Ματ Λε Μπλανκ αποτίει φόρο τιμής στον αγαπημένο του Μάθιου Πέρι.

«Ήταν τιμή μου να μοιράζομαι τη σκηνή μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου. Πάντοτε χαμογελώ όταν σε σκέφτομαι και ποτέ δεν θα σε ξεχάσω. Ποτέ.»

Ο Τσάντλερ κι ο Τζόι ήταν αχώριστο δίδυμο στην τηλεοπτική σειρά

Ποιος δεν τους θυμάται στις χαρακτηριστικές τους πολυθρόνες να μας χαρίζουν στιγμές άφθονης διασκέδασης… Επίσης όλες εκείνες οι κοινές τους γκάφες, τα εσωτερικά τους «αστεία» που έκλειναν το μάτι στον θεατή και στον μυημένο θαυμαστή τους στα «Φιλαράκια».

Πόσες ιστορίες επίσης που έγιναν σημείο σύνδεσης τόσων άλλων ανθρώπων που ήταν φίλοι, από τη γενιά που φανατικά τους αγάπησε, κι ας ήταν απλώς δύο τηλεοπτικοί ήρωες. Μα, ήταν μόνο αυτό;

Τώρα μπόρεσε ο Ματ Λε Μπλανκ να μιλήσει για τον Μάθιου Πέρι

Το «αντίο» στον Μάθιου Πέρι

Τώρα βρήκε το κουράγιο ο Ματ Λε Μπλανκ και γράφει στον λογαριασμό του στο Instagram, «Μάθιου, με βαριά καρδιά σου λέω αντίο. Όλες οι φορές που ήμασταν μαζί είναι ειλικρινά οι αγαπημένες μου σε όλη μου τη ζωή».

Συνεχίζει τη συγκινητική του ανάρτηση, λέγοντας: «Ήταν τιμή μου να μοιράζομαι τη σκηνή μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου. Πάντοτε χαμογελώ όταν σε σκέφτομαι και ποτέ δεν θα σε ξεχάσω. Ποτέ.»

Αφού ανέβασε σχετικές χαρακτηριστικές τους φωτογραφίες από την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά, που πρωταγωνιστούν ο Τζόι Τριμπιάνι και ο Τσάντλερ Μπιγκ, έκλεισε το μήνυμά του με μια συναισθηματική εικόνα που μας αγγίζει όλους: «Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα, αδερφέ μου, είσαι επιτέλους ελεύθερος. Πολλή αγάπη. Και φαντάζομαι θα κρατήσεις τα 20 δολάρια που μου χρωστάς».

Συντριβή και πένθος

Ο Ματ Λε Μπλανκ είναι ο πρώτος από το βασικό καστ από τα «Φιλαράκια» που μιλά μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι. Έχει υπάρξει μέχρι στιγμής μόνο η επίσημη κοινή δήλωση όλων των συμπρωταγωνιστών, αφού έγινε γνωστό το τραγικό γεγονός.

Εκεί είχαν εκφράσει τη συντριβή τους για την απώλεια του Μάθιου Πέρι και είχαν πει ότι είναι μια οικογένεια και όχι απλώς ένα καστ. Πήραν τον χρόνο τους και την απόστασή τους για να πενθήσουν ιδιωτικά και να σκεφτούν τον αγαπημένο τους φίλο και πόσο πολύ τους λείπει.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024