Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Μπεστ σέλερ το βιβλίο της – Ποιοι σταρ θέλουν τα δικαιώματα για ταινία

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Μπεστ σέλερ το βιβλίο της – Ποιοι σταρ θέλουν τα δικαιώματα για ταινία

Οι πωλήσεις –μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες- υπερβαίνουν ήδη τα 1,1 εκατομμύρια αντίτυπα

«Διαγκωνίζονται» οι διάσημοι για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του βιβλίου της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, προκειμένου να το μεταφέρουν στην μεγάλη οθόνη.

Ο ντόρος και η αίσθηση που έχει κάνει ήδη η ποπ σταρ με τις αποκαλύψεις και τις άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή της, οδήγησαν το βιβλίο ήδη στα μπεστ σέλερ των New York Times. Σημειωτέον ότι το βιβλίο κυκλοφόρησε μόλις στις 24 Οκτωβρίου του 2023.

Ό,τι αγγίζει, γίνεται χρυσός…

Μπεστ σέλερ το «The Woman In Me»

Οι πωλήσεις –μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες- υπερβαίνουν ήδη τα 1,1 εκατομμύρια αντίτυπα, νούμερο που πολλοί επαγγελματίες και ευπώλητοι συγγραφείς θα ζήλευαν.

Αυτό έχει ως άμεσο και φυσικό επόμενο αποτέλεσμα, να μπει στο στόχαστρο των παραγωγών του Χόλιγουντ για να γίνει ταινία.

Ήδη στα πολύ τρανταχτά ονόματα που ακούγονται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αποκτήσουν τα κινηματογραφικά δικαιώματα του βιβλίου «The Woman In Me», περιλαμβάνονται ο Μπραντ Πιτ, η Μάργκοτ Ρόμπι, η Ρις Γουίδερσπουν και η Σόντα Ράιμς.

Η ποπ σταρ έχει συναντήσει ήδη έναν κορυφαίο παραγωγό, τις τελευταίες εβδομάδες

«Διαγκωνίζονται» οι διάσημοι για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του βιβλίου της

Ποιοι διεκδικούν τα δικαιώματα του βιβλίου

Σε ό,τι αφορά τη Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία έχει καταγράψει τόσο μεγάλη επιτυχία με την «Barbie», προφανώς και πολλοί θαυμαστές θα ήθελαν να τη δουν να μεταφέρει τη ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο σελιλόιντ και βεβαίως να την υποδύεται κιόλας η ίδια που αποδεικνύεται τόσο ταλαντούχα. Η δική της εταιρεία παραγωγής είναι η «LuckyChap» κι έχει εκδηλώσει το εύλογο ενδιαφέρον της.

Οι δύο άλλες εταιρείες παραγωγής που φέρονται να διεκδικούν τα δικαιώματα είναι η «Plan B Entertainment» του Μπραντ Πιτ και η «Hello Sunshine» της Ρις Γουίδερσπουν.

Ελεύθερη να αποφασίσει μόνη της

Η πολύ επιτυχημένη επίσης δημιουργός και παραγωγός, Σόντα Ράιμς, με τη «Shondaland Productions» που έχει στο ενεργητικό της δημοφιλείς σειρές, όπως το «Grey’s Anatomy» και το «Βridgerton», είναι και ο άνθρωπος που έχει μεγαλύτερη προσωπική εμπλοκή και σύνδεση με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Καθώς ήταν εκείνη που έγραψε το σενάριο για την ταινία «Crossroads» το 2002 που αποτέλεσε και το υποκριτικό ντεμπούτο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Τώρα, που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι ελεύθερη από το καθεστώς κηδεμονίας της το οποίο και διήρκεσε από τον Φεβρουάριο του 2008 έως τον Νοέμβριο του 2021, θα λάβει τις αποφάσεις που θέλει εκείνη και για τις επιλογές της καριέρας της, στα 41 της πλέον χρόνια. Μάλιστα, τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το «The Blast», η ποπ σταρ έχει συναντήσει ήδη έναν κορυφαίο παραγωγό.

Η κηδεμονία της κράτησε από τον Φεβρουάριο του 2008 έως τον Νοέμβριο του 2021

Για το ότι η Μπρίτνεϊ μπόρεσε να αφηγηθεί την ιστορία της ζωής της με τους δικούς της όρους, είχε δηλώσει πρόσφατα στο «PEOPLE» ότι ένιωσε μεγάλη ανακούφιση γι’ αυτό.

Μετά τις σαρωτικές ειδήσεις που έδωσε στο κοινό αυτόν τον καιρό, από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου και την ακολουθούν 42,6 εκατομμύρια ακόλουθοι, λίγο πριν βγει το βιβλίο της, με ανάρτησή της είχε υποστηρίξει ότι δεν ήταν σκοπός της να προσβάλλει κανέναν με κανένα τρόπο.

Είχε δηλώσει ότι δεν της άρεσαν ορισμένοι τίτλοι που διάβαζε κι αυτός ακριβώς ήταν ο λόγος που έχει μείνει εκτός της δουλειάς τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024