Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μισέλ Γουίλιαμς: Κοντά στο Γκράμι με την αφήγηση του βιβλίου της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Μισέλ Γουίλιαμς: Κοντά στο Γκράμι με την αφήγηση του βιβλίου της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Προηγουμένως για την ανάγνωσή τους σε βιβλία και αφηγήσεις, έχουν κερδίσει Γκράμι η Βαϊόλα Ντέιβις και η Μισέλ Ομπάμα

Το ελληνικό κοινό τη γνώρισε και τη θυμάται από τον συμπρωταγωνιστικό ρόλο στη δημοφιλή σειρά «Dawson’s Creek» («Νεανικές ανησυχίες») τη Μισέλ Γουίλιαμς.

Από κείνη την παρέα, βγήκαν μεγάλα ταλέντα και έγιναν διάσημοι όλοι τους, χάρη στην επιτυχία του τηλεοπτικού σίριαλ που κράτησε από το 1998 ως το 2003.

Έχει διαγράψει εντυπωσιακή κινηματογραφική πορεία

Η νεανική υπερ-ταλαντούχα παρέα

Το άλλο «αντίπαλον δέος» από τη σειρά ήταν η Κέιτι Χολμς που κυρίως μας απασχόλησε ως σύζυγος του Τομ Κρουζ και στη συνέχεια ως πρώην γυναίκα του και μητέρα της κόρης του που εκείνος δεν θέλει καν να συναντήσει, λόγω των εμπλοκών του με τη σαηεντολογία.

Η Μισέλ Γουίλιαμς όμως έκανε την πιο αξιοζήλευτη κινηματογραφική πορεία και σε παραγωγές ανεξάρτητες. Υποκριτικά υπερ-ταλαντούχα, ωστόσο κι εκείνη έζησε την περιπετειώδη ζωή των σταρ με ένα καίριο τραύμα στη ζωή της.

Με επιτυχημένες καλλιτεχνικές επιλογές, περιβάλλει το ταλέντο της με προσοχή και σύνεση

Ράγισε καρδιές η αυτοκτονία του πρώην αγαπημένου της Χιθ Λέτζερ

Η τραγική ιστορία με τον Χιθ Λέτζερ

Στα γυρίσματα της ταινίας «Brokeback Mountain» γνώρισε τον Χιθ Λέτζερ, ένα ατύχημα που είχε εκείνη, τους έφερε πιο κοντά. Ερωτεύτηκαν, απέκτησαν μια κόρη, τη Ματίλντα, αλλά το 2007 χώρισαν. Λίγο καιρό αργότερα το 2008, εκείνος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη.

Εκείνη αφοσιώθηκε στην κόρη και στην καριέρα της, στη ζωή της. Με επιτυχημένες καλλιτεχνικές επιλογές, περιβάλλει το ταλέντο της με προσοχή και σύνεση.

Υποστηρίζει την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και στέκεται στο πλευρό της

Το βιβλίο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Σε μια αναπάντεχη κίνηση, την ακούμε τη Μισέλ Γουίλιαμς να αφηγείται την εκδοχή του audiobook από το αυτοβιογραφικό βιβλίο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, «The Woman In Me». Θαυμαστές και κοινό, τουλάχιστον στα μέσα κοινωνική δικτύωσης» εκφράζουν τη γνώμη ότι είναι τόσο επιτυχημένη η αφήγησή της που της αξίζει να κερδίσει Γκράμι.

Μάλιστα, εκτιμάται ότι αυτή η επαγγελματική κίνηση από την πολύ-βραβευμένη ηθοποιό αναμένεται να έχει σημαντική επίδραση στο «EGOT» στάτους της, τη λίστα δηλαδή με τα βραβευμένους καλλιτέχνες με Emmy, Grammy, Oscar και Tony.

Διεκδικεί Γκράμι

Σαφέστατα μπορεί να διεκδικήσει Γκράμι η 43χρονη ηθοποιός και οι θαυμαστές της εύχονται να το κερδίσει κιόλας. Προηγουμένως για την ανάγνωσή τους σε βιβλία και αφηγήσεις έχουν κερδίσει Γκράμι η Βαϊόλα Ντέιβις και η Μισέλ Ομπάμα, ενδεικτικά.

Στο εν λόγω βιβλίο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, διαβάζει η ίδια η ποπ τραγουδίστρια την εισαγωγή και ακολουθεί η Γουίλιαμς με τη δική της αφήγηση-ερμηνεία.

Ήδη οι αυτοβιογραφικές αποκαλύψεις της έχουν ξεσηκώσει σάλο όλον αυτόν τον καιρό και το βιβλίο μονοπωλεί τις στήλες με τις ζωές των διασήμων σε όλον τον πλανήτη, ωστόσο από τη στιγμή που κυκλοφόρησε, μαζί και το audiobook, έχει δοθεί μια νέα διάσταση καλλιτεχνική, εν προκειμένω, που αφορά το ταλέντο της Μισέλ Γουίλιαμς που εμπλέκεται με τον δικό της τρόπο.

Μάλιστα, η ηθοποιός δήλωσε: «Είμαι μαζί με την Μπρίτνεϊ», υποστηρίζοντας το ποπ είδωλο.

Η Μπρίτνεϊ με τη σειρά της έχει πει για το βιβλίο, «Αυτό το βιβλίο αποτελεί εργασία αγάπης και όλων των συναισθημάτων που αναδύονται απ’ αυτό. Αναβιώνοντας τα πάντα, ήταν από τη μία πλευρά συναρπαστικό, αλλά και σπαραξικάρδιο, πολύ συναισθηματικό, το λιγότερο που μπορώ να πω. Γι’ αυτούς τους λόγους ακριβώς, μπορώ να διαβάσω μόνο ένα μικρό τμήμα από το audiobook μου».

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024