Ένα αποτέλεσμα το οποίο σκόρπισε μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών των Κρητικών, οι οποίοι μετά το τελικό σφύριγμα βρέθηκαν στο αγωνιστικό χώρο, έχοντας έναν έντονο διάλογο με τον τεχνικό της ομάδας, Βάλντας Νταμπράουσκας αλλά και τον αρχηγό, Πραξιτέλη Βούρο.
Εξαλλοι οι οπαδοί της κρητικής ομάδας, τα είπαν με Νταμπράουσκας και Βούρο
Οι γηπεδούχοι έχουν να «γευτούν» την χαρά της νίκης εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Τελευταίο τρίποντο για τον ΟΦΗ ήτα αυτό κόντρα στην ΑΕΚ στις 2 Οκτωβρίου.
Ο Βάλντας Νταμπράουσκας στάθηκε στην εμφάνιση των παικτώνκαι έδειξε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα:
«Δεν έχει σημασία το πως πήγε το παιχνίδι. Σημασία έχει ότι το παιχνίδι πήγε 1-1 στο τέλος ξανά. Για παράδειγμα, με τον Πανσερραϊκό χάσαμε στα τελευταία λεπτά, αλλά αυτό ήταν ένα άλλο παιχνίδι. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό αλλά δεν το συνεχίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Σκοράραμε ένα ωραίο γκολ κάναμε φάσεις αλλά δεν το καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δείξαμε σαν να μην είχαμε ενέργεια και να μην είχαμε επανέλθει από το προηγούμενο παιχνίδι. Είχαμε απουσίες αλλά δεν έχει σημασία, δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει οι παίκτες που παίζουν να μπορούν να μας φέρουν τα αποτελέσματα που θέλουμε».
Σημάδια στην καρδιά του Ντιέγκο Μαραντόνα που υποδηλώνουν «παρατεταμένη αγωνία» και οίδημα που υπήρχε «για αρκετό καιρό», εντόπισε ο ιατροδικαστής όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της δίκης για τον θάνατο του μύθου του ποδοσφαίρου.
Ο Ισπανός Elite διαιτητής, Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ θα σφυρίξει στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των Play offs της Super League, ενώ στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ορίστηκε ο Γερμανός Χαρμ Όσμερς