Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα διάσημα ζευγάρια που απέδειξαν ότι το Χόλυγουντ δεν σκοτώνει τον έρωτα

Τα διάσημα ζευγάρια που απέδειξαν ότι το Χόλυγουντ δεν σκοτώνει τον έρωτα

Ρίξτε μια ματιά στα διάσημα ζευγάρια που αψήφησαν τις δυσκολίες και παρέμειναν μαζί όλα αυτά τα χρόνια, επιβεβαιώνοντας ότι η αληθινή αγάπη δεν γνωρίζει ταχυδρομικό κώδικα.

Με τις σχέσεις των διασημοτήτων να πέφτουν σαν ντόμινο, είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι δεν υφίσταται μακροχρόνιος γάμος στο Χόλυγουντ, όμως μια ματιά στη λίστα με τις μακροβιότερες σχέσεις διασημοτήτων ενδέχεται να αποκαταστήσει την πίστη σας στην αγάπη.

Δεν θέλουμε να γίνουμε δραματικοί, αλλά η διάλυση ενός μακροχρόνιου γάμου στο Χόλιγουντ δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση μέχρι και για εμάς τους απλούς ανθρώπους. Θυμάστε το σοκ που νιώσατε όταν ο Hugh Jackman και η Deborra-Lee Furness έδωσαν τέλος στο γάμο τους μετά από 27 χρόνια ή όταν ο Kevin Costner και η Christine Baumgartner χώρισαν μετά από 19 χρόνια; Ναι, κι εμείς το ίδιο!

Όταν λοιπόν ένα δημοφιλές ζευγάρι του Χόλιγουντ αντέχει στο χρόνο, είμαστε ακόμα πιο ευγνώμονες – και ίσως ξαφνιαστείτε με το πόσα διάσημα ζευγάρια έχουν νικήσει τις πιθανότητες και τα έχουν καταφέρει. Στην πραγματικότητα, ρίχνοντας μια ματιά σε αυτή τη λίστα, είμαστε πεπεισμένοι περισσότερο από ποτέ ότι μερικά ζευγάρια αστέρων είναι φτιαγμένα για να είναι μαζί.

Keith Urban & Nicole Kidman

Πέντε χρόνια μετά τον πρώτο της γάμο με τον Τομ Κρουζ, η Νικόλ Κίντμαν ξαναβρήκε τον έρωτα όταν γνώρισε τον αστέρα της country μουσικής Keith Urban. Το 2005, οι δυο τους παντρεύτηκαν μαζί υποδέχτηκαν τις δύο κόρες και από τότε μας χαρίζουν καυτές στιγμές PDA!

Alicia Keys & Swizz Beatz

Ενώ ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί, την Αίγυπτο, το 2010, η Alicia Keys και ο Swizz Beatz ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Έκτοτε οι δυο τους καλωσόρισαν και το δεύτερο παιδί τους, τη Γένεσις, το 2014.

Jessica Alba & Cash Warren

Αφού συναντήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Fantastic Four, η Jessica Alba και ο Cash Warren άρχισαν να βλέπονται. Στη συνέχεια, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008 και έχουν τρία παιδιά μαζί.

Penélope Cruz & Javier Bardem

Οι Ισπανοί ηθοποιοί Penélope Cruz και Javier Bardem είναι ένα αληθινό ζευγάρι του Χόλιγουντ. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2007, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2010 και έκτοτε έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια μαζί, τον Leo και τη Luna.

Photo: Wikimedia Commons | Carlos Delgado

Το 2009, ο επιχειρηματίας στον τομέα της μόδας François-Henri Pinault και η Salma Hayek ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Πριν από το γάμο τους, to 2007, ο Pinault και η Hayek είχαν επίσης καλοδεχτεί την κόρη τους, Valentina.

Ashton Kutcher & Mila Kunis

Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis γνωρίστηκαν το 1998 στην δημοφιλή σειρά That 70s Show. Παρέμειναν φίλοι για χρόνια, χωρίς όμως να βγαίνουν μέχρι το 2012, όταν ξανάσμιξαν στις Χρυσές Σφαίρες.

Μετά από τρία χρόνια μαζί και ένα χρόνο αρραβώνα, παντρεύτηκαν τελικά το 2015. Και από τότε είναι πραγματικά ευτυχισμένοι!

Έχουν δύο παιδιά: μια κόρη που ονομάζεται Wyatt Isabelle, που γεννήθηκε το 2014, και έναν γιο που ονομάζεται Dimitri Portwood, που γεννήθηκε το 2016.

*Mε πληροφορίες από: sheknows | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Nicole Kidman | Ιnstagram

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024