Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαν δυο σταγόνες νερό η Νικόλ Κίντμαν με την ανιψιά της

Σαν δυο σταγόνες νερό η Νικόλ Κίντμαν με την ανιψιά της

Η 25χρονη ανιψιά της Νικόλ Κίντμαν μοιάζει εντυπωσιακά στην όμορφη θεία της.

Η ομοιότητα της Lucia Hawley με τη θεία της και αγαπημένη ηθοποιό Νικόλ Κίντμαν είναι απλά εντυπωσιακή. Η ανιψιά της Νικόλ Κίντμαν και κόρη της αδερφής της Antonia Kidman είναι ήδη 25 ετών και κάνει τη δική της καριέρα ως παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών.

Μάλιστα όσο περνούν τα χρόνια η όμορφη Lucia Hawley φαίνεται να μοιάζει όλο και περισσότερο στη γοητευτική και εντυπωσιακή θεία της.

Ειδικά στις νέες αναρτήσεις που έκανε για τα γενέθλιά της, φορώντας ένα φούξια φόρεμα με την υπογραφή της Maggie Marilyn, στην πόζα της γίνεται ξεκάθαρο ότι έχει πάρει το χαμόγελο και τα μάτια της 56χρονης ηθοποιού.

Για τη γιορτινή περίσταση η Lucia Hawley επέλεξε να φορέσει μια μάξι δημιουργία σε mermaid γραμμή με βολάν, που αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της

Σε μια από τις αναρτήσεις ποζάρει με τον αγαπημένο της, Henry Poole, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια και αρραβωνιάστηκαν πρόσφατα.

«Γνωριστήκαμε όταν εγώ ήμουν 21 κι εκείνος 22, μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα νιώθουμε σαν να έχουμε ζήσει πολλά μαζί» έχει πει σε συνέντευξή της για τη σχέση τους.

«Αποφοιτήσαμε από το πανεπιστήμιο, ζήσαμε μια πανδημία, αρχίσαμε καινούριες δουλειές, είναι αξιοσημείωτο το ότι μοιραστήκαμε τόσο καθοριστικές στιγμές μαζί, σε κάνει να νιώθεις ομάδα με τον άνθρωπό σου».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024