Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Νικόλ Κίντμαν σταυρώνει τα ατελείωτα πόδια της και ο χρόνος στο Instagram παγώνει

Η Νικόλ Κίντμαν σταυρώνει τα ατελείωτα πόδια της και ο χρόνος στο Instagram παγώνει

Η αγαπημένη ηθοποιος με σούπερ μίνι του οίκου Chanel και τρομερό στυλ κάνει τους πάντες να σταματούν το scrolling και να πατούν καρδούλες με μανία.

Μια σέξι, πλην τρομερά classy, φωτογραφία της Νικόλ Κίντμαν στο Instagram έκανε πάταγο –και δικαιολογημένα μιας μιλάμε για μια εικόνα που περιλαμβάνει τα πάντα: άποψη, καλό γούστο, σωστή πόζα και φυσικά ένα ντύσιμο Chanel που πάντα κερδίζει.

Η Νικόλ Κίντμαν κάθεται σε μια καρέκλα χαλαρά, αλλά σε εγρήγορση, σταυρώνοντας τα ατελείωτα πόδια της ενθουσίασαν τους followers της.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο pre-oscar party του οίκου Chanel και του Charles Finch, που διεξάγεται για 14η χρονιά. Η Νικόλ ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακή και η φωτογραφία της στο Instagram απέσπασε πολλά σχόλια τόσο για τα καλλίγραμμα πόδια της όσο και το outfit της

«Σάββατο βράδυ» έγραψε η Νικόλ Κίντμαν στη λεζάντα της φωτογραφίας της ενώ κάποιος της απάντησε εύστοχα: «Επιτέλους, γύρισες!» και οι emoji καρδούλες έπεσαν βροχή μαζί με τα χειροκροτήματα και τους ανασηκωμένους αντίχειρες.

Δείτε το ποστ της 

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024