Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάτια ερμητικά κλειστά: Τα «εξωγήινα» γυαλιά της Νικόλ Κίντμαν είναι τάση

Μάτια ερμητικά κλειστά: Τα «εξωγήινα» γυαλιά της Νικόλ Κίντμαν είναι τάση

Η ηθοποιός φεύγει από μια πρόβα του οίκου Balenciaga με μια παράξενη μάσκα συνδυασμένη με φαρδύ τζιν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Η Νικόλ Κίντμαν έκανε μια μυστηριώδη (πλην εξόχως στιλάτη) εμφάνιση καθώς έφευγε από μια πρόβα του οίκου Balenciaga με ένα παράξενο ζευγάρι μαύρων γυαλιών-μάσκα κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι την Τρίτη που πέρασε.

Η ηθοποιός, 55 ετών, έδειχνε σαγηνευτική αν και κρυμμένη πίσω από τα αδιαφανή και ογκώδη γυαλιά της, συνδυασμένα με το πιο casual σύνολό της, το οποίο περιλάμβανε ένα απλό μαύρο μακρυμάνικο κορμάκι από λίκρα και ψηλόμεσο τζιν υπερβολικά φαρδύ.

Η πρωταγωνίστρια του Big Little Lies συνδύασε το outfit με ψηλοτάκουνα παπούτσια έξτρα μυτερά και μία μαύρη τσάντα με μαύρη αλυσίδα στον ώμο.

Η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα ηθοποιός είχε πιάσει τα μαλλιά της σε ένα χαλαρό σινιόν καθ’ όλη τη διάρκεια της στάσης της στο κατάστημα υψηλής ραπτικής.

Η Hailey Bieber, η Katie Holmes και η Rihanna είναι μερικά μόνο από τα διάσημα πρόσωπα που έχουν αποφύγει τα λεπτά skinny τζιν (ή το φοβερό low rise look) και έχουν προτιμήσει τα υπερβολικά φαρδιά τζιν.

Τώρα, η Nicole Kidman προστίθεται στο κλαμπ, καθώς εμφανίστηκε με αυτό το ανοιχτόχρωμο τζιν Balenciaga, το κορμάκι με βαθιά, στρογγυλή λαιμόκοψη και τα γυαλιά ηλίου «Mask Butterfly» (ναι, το ίδιο στυλ που φορούσε και η Κιμ Καρντάσιαν).

Η τάση είναι άνετα, χαλαρά και oversized τζιν αυτό το καλοκαίρι και φυσικά θα συνεχιστεί και το φθινόπωρο. Αυτό το νέο σχήμα μπορεί να φαίνεται λίγο τρομακτικό σε σύγκριση με το flare ή τη σιλουέτα του mama jeans. Παρόλα αυτά, είναι αρκετά εύκολο να το βάλει στην γκαρνταρόμπα της μία γυναίκα.


Σε άλλα νέα, η Νικόλ σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πώς οι πρώτες μέρες της στο Χόλιγουντ έγιναν ανεκτές χάρη σε συγκεκριμένους Αυστραλούς φίλους της.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε στο Εθνικό Αρχείο Κινηματογράφου και Ήχου της Αυστραλίας ότι την υποστήριζαν οι καλοί της φίλοι, Hugh Jackman και Deborra-Lee Furness, κοιμόταν μάλιστα στον καναπέ τους, ενώ έκανε οντισιόν για ρόλους στο Λος Άντζελες.

«Η Deborra-Lee ήταν μία από τις καλύτερες φίλες μου», είπε η πρωταγωνίστρια του Dead Calm, προσθέτοντας ότι η συνάδελφος ηθοποιός της πρόσφερε πάντα ένα μέρος να μείνει όταν πετούσε από την Αυστραλία.

«Κοιμήθηκα στον καναπέ στο σπίτι που νοίκιαζε η Deborra-Lee και μου έδωσε την ευκαιρία να μείνω εκεί και να πάμε για οντισιόν», είπε η Nicole.

«Ήταν ακριβά, δεν μπορούσα να αντέξω ούτε τα οικονομικά ξενοδοχεία, οπότε η ιδέα του του να φιλοξενηθώ ήταν πραγματικά μαγική, εννοώ, θεέ μου».

Και πρόσθεσε: «Πήγαινες και επέστρεφες και πήγαινες ξανά και ξανά για μερικές εβδομάδες και έκανες κάποιες οντισιόν και ήλπιζες να τα καταφέρεις».

Η Nicole έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πώς η Deborra-Lee, 66 ετών, και ο Hugh, 53 ετών, τη βοήθησαν μετά το διαζύγιό της από τον Tom Cruise το 2001. «Όταν χώρισα, ο Hugh και η Deb ήταν τόσο μέρος της θεραπείας μου», είπε σε μια ειλικρινή συνέντευξη στο Australian Women’s Weekly.

«Ήταν μερικοί από τους καλύτερους φίλους μου εκείνη την περίοδο», πρόσθεσε.

Όπως η Nicole, ο Hugh και η Deborra-Lee ήταν ακόμα ανάμεσα σε μια μικρή ομάδα εκκολαπτόμενων Αυστραλών ηθοποιών που ζούσαν στο Χόλιγουντ τη δεκαετία του 1980.

Η Deborra-Lee ήταν η πρώτη που συνάντησε τη Nicole στο Λος Άντζελες ως έφηβη, προτού πάρει μέρος στο καστ της ταινίας Days of Thunder, όπου γνώρισε τον Tom.

«Θυμάμαι τον Τομ Κρουζ να γκρεμίζει το σπίτι όταν πήρε τον ρόλο στο Days of Thunder. Η Nic ήταν πάντα πολύ ψύχραιμη και τα έπαιρνε όλα με το μαλακό», δήλωσε η Deborra-lee.

Αφού χώρισε με τον Τομ, 59 ετών, η Νικόλ γνώρισε τον δεύτερο σύζυγό της, τον Keith Urban, 54 ετών.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024