Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν Φοξ: Ποιο είναι το πιο… δηλητηριώδες που έκανε σε πρώην της

Μέγκαν Φοξ: Ποιο είναι το πιο… δηλητηριώδες που έκανε σε πρώην της

Φιλοξενήθηκε στο τηλεοπτικό σόου της Ντρου Μπάριμορ και μίλησε για την καινούρια της ποιητική συλλογή

Οι διάσημοι τον τελευταίο καιρό ακολουθούν ένα πολύ γνώριμο μοτίβο. Κάνουν αποκαλύψεις για τη ζωή τους, για τις άγνωστες και πιθανόν σκοτεινές πλευρές τους, σε τηλεοπτικά σόου ή σε συνεντεύξεις στα περιοδικά ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο πλαίσιο της προώθησης των βιβλίων που βγάζουν συνήθως για τη ζωή τους. Και ο κύκλος του μάρκετινγκ καλά κρατεί.  Τελευταίο κρούσμα η ηθοποιός Μέγκαν Φοξ.

Η ιδιαίτερης ομορφιάς σταρ, στα 37 της χρόνια, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη διαδικασία προώθησης του νέου της βιβλίου που δεν είναι αυτοβιογραφία ή απομνημονεύματα, αλλά πρόκειται για ένα ποιητικό έργο με τον τίτλο «Τα όμορφα αγόρια είναι δηλητηριώδη».

Μιλά για τις κακοποιητικές της σχέσεις

Ποιητική συλλογή με βιωματική χροιά

Βεβαίως και έχει προσωπική και βιωματική βάση βαθύτερα το βιβλίο, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, καθώς αγγίζει ζητήματα παρελθοντικών σχέσεων αλλά και αγώνων που έχει δώσει η Μέγκαν Φοξ.

Στο πλαίσιο αυτής της προώθησης του βιβλίου της, λοιπόν, φιλοξενήθηκε στο τηλεοπτικό σόου της Ντρου Μπάριμορ. Εκεί ερωτήθηκε για θέματα σχέσεων και παρόλο που είχε τους ενδοιασμούς της για το κατά πόσο μπορούσε να μοιραστεί στον αέρα τις σκέψεις και τα βιώματά της, τελικά προχώρησε σε μια «πιπεράτη» αποκάλυψη.

Σε μία σχέση της έχει υποστεί και σωματική βία

Η ηθοποιός, όταν της απηύθυναν την ερώτηση για το ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που έχει κάνει σε έναν πρώην της, προκειμένου να τον εκδικηθεί, αρχικά είπε ότι δεν ήξερε εάν μπορούσε να το πει στην τηλεόραση και τελικά ενέδωσε και μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό ένα δικό της συμβάν. Ποια ήταν λοιπόν αυτή η ιστορία από τα «άπλυτα» του παρελθόντος της;

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Άγριο νιάτο με όμορφους… δηλητηριώδεις άντρες

Χωρίς να λέει το χειρότερό της, αποφάσισε να αποκαλύψει ένα εξίσου ακραίο. Για να παίξουμε και με τον τίτλο της ποιητικής της συλλογής, στα όμορφα και δηλητηριώδη αγόρια, προφανώς και απαντάει με ανάλογο τρόπο.

Όπως χαρακτηριστικά είπε στην Ντρου Μπάριμορ, «Όταν ήμουν νέα και ήμουν άγρια και οξύθυμη, νευρίασα και πήρα και έβαψα με μπογιά στον τοίχο ένα γνωμικό του Φρίντριχ Νίτσε σε όλους τους τοίχους, οπότε είχε να ξαναβάψει από την αρχή όλο το σπίτι του εκείνος. Ήταν πραγματικά ένα πολύ θυμωμένο γνωμικό σχετικά με το πόσο μάταιη είναι η ζωή».

Ζητώντας της να χαρακτηρίσει, με κλίμακα από το ένα ως το δέκα, αυτό που έκανε για το πόσο ακραίο ήταν για εκείνη, η έκπληξη είναι ότι η Μέγκαν Φοξ, είπε ότι βρίσκεται στο «δύο», με βάση αυτά που συνηθίζει η ίδια.

Κακοποιητικές σχέσεις

«Απλώς αυτό είναι που μπορώ να μοιραστώ. Σας δίνει μια ιδέα για το τι είμαι πραγματικά ικανή να κάνω».

Η ηθοποιός ήταν προηγουμένως παντρεμένη με τον Μπράιν Ώστιν Γκριν, τον Ντέιβιντ από τη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» και τώρα βρίσκεται σε σχέση με τον Μασίν Γκαν Κέλι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Good Morning America», μίλησε για το παρασκήνιο από ρομαντικές σχέσεις που είχε με κάποιους πολύ διάσημους άντρες. Παραδέχτηκε ότι είχε ορισμένες πολύ κακοποιητικές σχέσεις και τουλάχιστον μία στην οποία είχε υποστεί και σωματική βία.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

(Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: https://www.instagram.com/meganfox/)

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024