Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η μεγάλη μάχη της Μέγκαν Φοξ: «Δεν αγάπησα ποτέ το σώμα μου»

Η μεγάλη μάχη της Μέγκαν Φοξ: «Δεν αγάπησα ποτέ το σώμα μου»

Μέχρι και σήμερα η Μέγκαν Φοξ δίνει αγώνα για να αγαπήσει την εικόνα και το σώμα της.

Μπορεί να είναι πολλοί εκείνοι που θαυμάζουν τις αναλογίες της, ωστόσο η λαμπερή ηθοποιός του Χόλιγουντ Μέγκαν Φοξ δυσκολεύεται να αποδεχτεί την εικόνα της.

Η πρωταγωνίστρια του «Transformers», σύμφωνα με το etonline, μίλησε για την προσπάθειά της να αγαπήσει τον εαυτό της.

«Δεν βλέπω τον εαυτό μου όπως με βλέπουν οι άλλοι άνθρωποι» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Sports Illustrated η 36χρονη Μέγκαν Φοξ.

Βρίσκεται σε ένα ατελείωτο ταξίδι αποδοχής του εαυτού της, αναφέροντας πως ποτέ δεν αγάπησε το σώμα της. «Δεν υπήρξε ένα σημείο στη ζωή μου όπου αγάπησα το σώμα μου. Ποτέ, ποτέ», σημείωσε η Μέγκαν Φοξ.

Η Μέγκαν Φοξ, που έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Μπράιν Όστιν Γκριν, παραδέχτηκε ότι ήταν πάντα επικριτική με την εικόνα της. Είχε επίγνωση πως πάλευε με την εικόνα του σώματός της από τα παιδικά της χρόνια.

Οι ανασφάλειες της Μέγκαν Φοξ

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Μέγκαν Φοξ μίλησε για τις ανασφάλειές της γύρω από το σώμα της. Σε κοινή της συνέντευξη με τον Machine Gun Kelly το 2021 είχε παραδεχτεί πως είχε πολλές βαθιές ανασφάλειες.

«Μπορεί να κοιτάμε κάποιον και να σκεφτόμαστε «αυτό το άτομο είναι τόσο όμορφο. Η ζωή τους πρέπει να είναι τόσο εύκολη». Εκείνοι πιθανότατα δεν αισθάνονται έτσι για τον εαυτό τους», εξήγησε η Μέγκαν Φοξ.

Η σχέση της Μέγκαν Φοξ με τον Machine Gun Kelly ξεκίνησε το 2020, με τις φήμες για χωρισμό τους να παίρνουν φωτιά τον Φεβρουάριο.

Φαίνεται, ωστόσο, πως προσπαθούν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, σύμφωνα με άνθρωπο που μίλησε στην Daily Mail.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024