Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το τελεσίγραφο της Μέγκαν Μαρκλ στον πρίγκιπα Χάρι - Ταπεινωμένοι μετά το «Family Guy»

Το τελεσίγραφο της Μέγκαν Μαρκλ στον πρίγκιπα Χάρι – Ταπεινωμένοι μετά το «Family Guy»

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αισθάνονται ταπεινωμένοι μετά τον χλευασμό τους στο επεισόδιο του Family Guy.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αισθάνονται ταπεινωμένοι και είναι δυσαρεστημένοι μετά τον χλευασμό τους σε επεισόδιο του Family Guy.

Η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέονται, αναζητά απεγνωσμένα μια λύση

Αυτό που τους ενόχλησε περισσότερο είναι ότι παρουσιάστηκαν ως απατεώνες ή κακομαθημένα πλουσιόπαιδα, σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον τους.

Η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέονται, αναζητά απεγνωσμένα μια λύση. «Είναι σε κατάσταση πλήρους πανικού», προσέθεσε μια πηγή στο περιοδικό OK.

Η δούκισσα του Σάσεξ, όπως εξηγεί η πηγή, δεν θα παρακαλέσει για τίποτα από τη βασιλική οικογένεια μετά από όλα όσα έχουν συμβεί.

Η Μέγκαν Μαρκλ κρατούσε αποστάσεις εδώ και μήνες αλλά πλέον δίνει τελεσίγραφο στον πρίγκιπα Χάρι και απαιτεί να κάνει ό,τι χρειάζεται για να διορθώσει τα πράγματα.

Προωθεί μάλιστα την ιδέα ενός ταξιδιού για τα Χριστούγεννα με την ελπίδα ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο βασιλιάς Κάρολος θα είναι λίγο πιο ανοιχτοί στη συμφιλίωση.

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να είχε προσεγγίσει τον αδελφό για να συναντηθούν στη Νέα Υόρκη, με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να φέρεται να τον αγνόησε.

Η πρώην ηθοποιός αρκείται στο να επιτρέπει στον πρίγκιπα Χάρι να χειρίζεται όλες τις επικοινωνίες με την οικογένειά του και ορισμένοι αναλυτές υποστηρίζουν πως αυτό θα μπορούσε να είναι μέρος της συμφωνίας της με την WME.

Ο ατζέντης της Ari Emanuel φέρεται να έχει προτείνει στην πελάτισσά του να καθαρίσει την εικόνα της σε ό,τι αφορά τις διαμάχες με τη βασιλική οικογένεια.

Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι βρίσκεται στην πατρίδα της Μέγκαν Μαρκλ, προφανώς την απασχολεί η φήμη τους μετά το Megxit και την άφιξή τους στην Καλιφόρνια.

«Η Μέγκαν Μαρκλ δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει έτσι. Αν ήταν επιτυχημένοι και τους αγκάλιαζε το αμερικανικό κοινό, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αλλά δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει», κατέληξε η πηγή.

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν φαίνεται διατεθειμένη να επιστρέψει στη Βρετανία και είναι ικανοποιημένη με το να προχωρήσει με το υπόλοιπο της συμφωνία τους με το Netflix και με ό,τι μπορεί να τους προσφέρει η WME.

«Η Μέγκαν Μαρκλ νιώθει ότι την απορρίπτουν στη Βρετανία και δεν θέλει να ταπεινωθεί ξανά όπως συνέβη στο παρελθόν», σημείωσε η βασιλική σχολιάστρια Kinsey Schofield.

Ο χλευασμός στο Family Guy

Φαίνεται πως οι δημιουργοί της σατιρικής σειράς κινουμένων σχεδίων Family Guy δεν είναι θαυμαστές του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Ήταν σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του Family Guy που οι δημιουργοί του τρόλαραν τη συμφωνία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το Netflix.

Το Family Guy επισημαίνει πως συνάφθηκε μια συμφωνία ύψους πολλών εκατομμυρίων χωρίς να ξέρει κανείς για ποιο λόγο πληρώθηκαν.

Η σατιρική σειρά Family Guy δεν φοβήθηκε να εκτοξεύσει προσβολές για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στο επεισόδιο.

Στο επεισόδιο εμφανίστηκαν οι φιγούρες του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ δίπλα στην πισίνα, αφού ο πρωταγωνιστής Peter Griffin συγκρίνει τον εαυτό του με το βασιλικό ζευγάρι ενώ κάθεται σε ένα μπαρ με φίλους του.

Φοβούμενος ότι δεν θα μπορέσει να πάρει πίσω τα χρήματα που του οφείλονται, ο Peter Griffin αποφασίζει πως το καλύτερο θα είναι να αντιμετωπίσει τον κόσμο όπως έκαναν ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ όταν ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους αξιώματα στα τέλη του 2022.

«Θα το κάνω μόνος μου, όπως ακριβώς η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι» σημειώνει ο Peter Griffin.

Η σκηνή κόβεται και πηγαίνει στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, που απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα.

Ένας μπάτλερ τους πλησιάζει και προσπαθεί να δώσει στον πρίγκιπα Χάρι μια στοίβα φακέλων. «Κύριε, τα εκατομμύριά σας από το Netflix που κανείς δεν ξέρει για τι είναι». «Βάλε τα με τους υπόλοιπους» του απαντά ο πρίγκιπας Χάρι.

Η σάτιρα στο ζευγάρι στο South Park

Ξαφνικά ακούγεται μια ειδοποίηση στο κινητό της Μέγκαν Μαρκλ, με την ηθοποιό να λέει στον πρίγκιπα Χάρι «μωρό μου είναι η ώρα να κάνουμε την καθημερινή μας χορηγούμενη ανάρτηση των 250.000 δολαρίων για το Del Taco».

Το κλιπ κλείνει με τον πρίγκιπα Χάρι να εκφράζει φαινομενικά κάποια λύπη που άφησε την προνομιούχο ζωή του στη Βρετανία.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπήκαν στο στόχαστρο, καθώς πριν από λίγους μήνες τους είχαν διακωμωδήσει και από τη σατιρική σειρά κινουμένων σχεδίων South Park.

Οι μορφές του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ σε επεισόδιο του South Park

Οι μορφές του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ σε επεισόδιο του South Park

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024