Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Blue Horizon: Αλλάζει χρώμα, όνομα, εταιρία για να ξεχαστεί η τραγωδία - Δείτε φωτογραφίες

Blue Horizon: Αλλάζει χρώμα, όνομα, εταιρία για να ξεχαστεί η τραγωδία – Δείτε φωτογραφίες

Για εργασίες επισκευών το πλοίο στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος

Μετά την τραγωδία με τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη που πνίγηκε στο λιμάνι του Πειραιά, όταν μέλη του πληρώματος του «Blue Horizon» τον πέταξαν με αποτέλεσμα τον θάνατό του, το πλοίο αλλάζει όνομα και εμφάνιση, διαγράφοντας τη σύνδεση του με το τραγικό περιστατικό του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, το Blue Horizon παραμένει δεμένο στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος συνεχίζοντας τις εργασίες επισκευής που πραγματοποιούνται στο πλοίο.

Το πλοίο, το οποίο στιγματίστηκε από την τραγωδία της 5ης Σεπτεμβρίου, έχει αρχίσει να βάφεται σε λευκό χρώμα, ενισχύοντας τις φήμες που το θέλουν να αλλάζει και όνομα, αλλά και εταιρία!

Άλλωστε, σύμφωνα με τις εικόνες που δημοσίευσε το ellinikiaktoploia.net, όλα τα διακριτικά στοιχεία της «Blue Star» και τα σήματα της εταιρίας έχουν καλυφθεί από χρώμα.

Δείτε φωτογραφίες:

Πώς συνέβη η τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά

Οργή προκάλεσε η είδηση την τραγικής απώλειας του 36χρονου επιβάτη του Blue Horizon αργά τη νύχτα της 5ης Σεπρτεμβρίου.

Τα σοκαριστικά βίντεο δεν άργησαν να δουν το «φως» της δημοσιότητας, καθώς αναρτήθηκαν στα social media από άλλους επιβάτες του πλοίου με αποτέλεσμα η υπόθεση να λάβει άμεσα μεγάλες διαστάσεις. Ο θάνατος του 36χρονου προήλθε από πνιγμό, όταν μέλη του πληρώματος τον απώθησαν βίαια, εμποδίζοντάς τον να μπει στο πλοίο, με αποτέλεσμα να πέσει από τον καταπέλτη του πλοίου.

Θυμηθείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Στο βίντεο αυτό φαίνεται ο 36χρονος, ενώ έχει καταφέρει να ανέβει στον καταπέλτη του πλοίου, δύο άτομα από το πλήρωμα του Blue Horizon να τον σπρώχνουν έξω από το πλοίο που συνεχίζει τις διαδικασίες απόπλου.

Στη συνέχεια, ο άτυχος άντρας προσπαθεί να παραμείνει πάνω στον καταπέλτη και να μπει στο πλοίο για να ταξιδέψει για Ηράκλειο, όμως οι δύο άντρες του πληρώματος τον σπρώχνουν ξανά βίαια για να τον πετάξουν από τον καταπέλτη και να τον βγάλουν από το πλοίο.

Ο άντρας χάνει την ισορροπία του και πέφτει στη θάλασσα, στα απόνερα των κύριων μηχανών του μεγάλου επιβατηγού οχηματαγωγού που έχουν τεθεί σε λειτουργία για τον απόπλου.

Σε νεότερο βίντεο που δημοσιεύθηκε, ο άτυχος άνδρας καταγράφηκε να πλέει νεκρός στη θάλασσα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024