Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«The Crown» - Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι: «Αβάσταχτα» τα γυρίσματα με τις τελευταίες στιγμές της Νταϊάνα

«The Crown» – Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι: «Αβάσταχτα» τα γυρίσματα με τις τελευταίες στιγμές της Νταϊάνα

Η πρωταγωνίστρια, αποκάλυψε ότι η αναπαράσταση αυτών την σκηνών την έκανε να αισθανθεί ότι «σχεδόν δεν χρειάστηκε να υποκρίνεται».

Τα συναισθήματά της για τα γυρίσματα των σκηνών που προηγήθηκαν του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα, μοιράστηκε η πρωταγωνίστρια του «The Crown». Με το Netflix να έχει προγραμματίσει την πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου για την επόμενη εβδομάδα, η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι δήλωσε ότι τα γυρίσματα μερικών από τις πιο πολυσυζητημένες σκηνές της σύγχρονης ιστορίας υπήρξαν «δύσκολα» και «εντελώς αβάσταχτα», περιγράφοντας την αποστολή ως «έντονη, φερνήρη και απίστευτα παρεμβατική».

Μιλώντας στο Deadline για τη σειρά του Netflix, όπου κι υποδύθηκε την «πριγκίπισσα του λαού», η ηθοποιός εξήγησε πως «η αποστολή της της φαινόταν έντονη κι απίστευτα παρεμβατική».

Το Netflix έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι ο θάνατος της Νταϊάνα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι θα λάβει χώρα εκτός οθόνης.

Μπορεί η σκηνή του αυτοκινητιστικού δυστυχήματος, που στέρησε τη ζωή της πριγκίπισσας και του συντρόφου της, Ντόντι Φαγιέντ, να μην προβληθεί στη σειρά, όμως θα αναπαραχθούν κανονικά τα 24ωρα που προηγήθηκαν και ακολούθησαν του ατυχήματοις.

«Μακάρι κανείς να μη χρειαστεί ποτέ να βιώσει το πώς είναι να γυρίζεις τις σκηνές αυτές στο Παρίσι, να προσπαθείς να πας από το ένα μέρος στο άλλο και να έχεις αυτό το σμήνος γύρω σου. Νιώθεις παγιδευμένος. Είναι μια πραγματικά δυσάρεστη εμπειρία», είπε χαρακτηριστικά.

Δήλωσε μάλιστα, πως το να συμμετέχει σε αυτές της σκηνές την έκανε να αισθανθεί ότι «δεν χρειάστηκε να υποκριθεί». «Είναι πραγματικά φρικτό να έχεις τόσους πολλούς ανθρώπους να σου φωνάζουν και να θέλουν κάτι από εσένα», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως κατανοεί το πώς ένιωθε τότε η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Δείτε το τρέιλερ της 6ης σεζόν:

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024