Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
The Crown: Η Νταϊάνα, ο Ντόντι και το μοιραίο τροχαίο - Το συνταρακτικό πρώτο τρέιλερ

The Crown: Η Νταϊάνα, ο Ντόντι και το μοιραίο τροχαίο – Το συνταρακτικό πρώτο τρέιλερ

Το πρώτο τρέιλερ για τον τελευταίο κύκλο της δραματικής σειράς The Crown επικεντρώνεται στη ζωή και τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Λίγες ημέρες πριν από την κυκλοφορία του τελευταίου κύκλου του The Crown (16 Νοεμβρίου), το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της έκτης σεζόν και τα έχει όλα.

Στον τελευταίο κύκλο της δραματικής σειράς του The Crown θα καλύψει τα τελευταία χρόνια ζωής και τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, εστιάζοντας στη σχέση της με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ πριν από το μοιραίο τροχαίο που τους στοίχισε τη ζωή.

Στο συνταρακτικό τρέιλερ βλέπουμε την Elizabeth Debicki ως πριγκίπισσα Νταϊάνα να παλεύει με την προσοχή του Τύπου γύρω από την προσωπική της ζωή.

Κατάφερες να φέρεις τα πάνω κάτω σε αυτό το σπίτι. Δεν είναι τίποτα λιγότερο από επανάσταση

«Το μόνο που θέλει κανείς για αυτό το κορίτσι είναι να βρει γαλήνη» ακούγεται να λέει η Imelda Staunton που υποδύεται την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ. Η σκηνή κόβεται και μπαίνουν τα πλάνα με τους παπαράτσι να τρέχουν πίσω από την πρόωρα χαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον σύντροφό της Ντόντι Αλ Φαγέντ.

Σε άλλο σημείο βλέπουμε την Νταϊάνα να ανοίγει ένω δώρο του Ντόντι το οποίο συνοδεύεται από ένα σημείωμα. «Παρίσι την επόμενη εβδομάδα;» αναγράφεται στο σημείωμα. Ήταν σε αυτό το ταξίδι στο Παρίσι που στις 31 Αυγούστου 1997 έχασαν τις ζωές τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη σήραγγα Pont de L’Alma.

«Τίποτα λιγότερο από επανάσταση»

Η βασίλισσα Ελισάβετ ακούγεται σε άλλο σημείο να λέει στην πριγκίπισσα Νταϊάνα «κατάφερες να φέρεις τα πάνω κάτω σε αυτό το σπίτι. Δεν είναι τίποτα λιγότερο από επανάσταση», σημειώνει χαρακτηριστικά. «Αυτή δεν ήταν ποτέ η πρόθεσή μου» απαντά η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Στο συνταρακτικό τρέιλερ σε άλλο σημείο ακούγεται να χτυπάει το τηλέφωνο και στο κάστρο Balmoral τα φώτα να αρχίζουν να ανάβουν σε κάθε δωμάτιο. Φαίνεται πως αποτυπώνει τη στιγμή που η βασιλική οικογένεια ενημερώνεται για τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

«Η Νταϊάνα έδωσε στον κόσμο αυτό που χρειαζόταν, σε όλο τον κόσμο, σε χιλιάδες ανθρώπους. Και τη λάτρευαν γι’ αυτό» ακούγεται να λέει ο βασιλιάς Κάρολος για την εκλιπούσα πριγκίπισσα Νταϊάνα. Στο συγκλονιστικό τρέιλερ απεικονίζεται η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντι Αλ Φαγέντ τη νύχτα που έφυγαν από τη ζωή και ένας νεαρός πρίγκιπας Γουίλιαμ να κλαίει για τον θάνατο της μητέρας του.

«Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχει δει ποτέ κανείς μας» ακούγεται να λέει ο βασιλιάς Κάρολος σε άλλο σημείο και ενώ η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντι Αλ Φαγέντ κρατιούνται χέρι χέρι και καταδιώκονται από τους παπαράτσι στο Παρίσι.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024