Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια είναι η Meg Bellamy που θα υποδυθεί την Κέιτ Μίντλετον στο The Crown

Ποια είναι η Meg Bellamy που θα υποδυθεί την Κέιτ Μίντλετον στο The Crown

Ανακαλύπτουμε την ηθοποιό Meg Bellamy που θα υποδυθεί την Κέιτ Μίντλετον στην έκτη σεζόν του The Crown.

Με το κοινό να ανυπομονεί για τον έκτο και τελευταίο κύκλο της σειράς «The Crown», συγκεντρώνουμε όσα γνωρίζουμε για τη Meg Bellamy. Την ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τη νεαρή Κέιτ Μίντλετον στα χρόνια που γνωρίζει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Η δραματική σειρά επιστρέφει με την έκτη και τελευταία σεζόν στις 16 Νοεμβρίου. Από όσα έχουν γίνει γνωστά, στην τελευταία σεζόν θα δούμε τη γνωριμία του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, σκηνές για το αυτοκινητιστικό δυστύχημα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αλλά και τον γάμο του Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Η ομοιότητα με την Κέιτ Μίντλετον

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τα γυρίσματα έχουν σταθεί στην ομοιότητα της Meg Bellamy με την πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 19χρονη Meg Bellamy «ξεπετάχτηκε από την αφάνεια» για να υποδυθεί την Κέιτ Μίντλετον και για αυτό δεν είναι καθόλου γνωστή. Αντίθετα, άρχισε να γίνεται γνωστή μόλις κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τη σειρά.

Η νεαρή ηθοποιός πήρε το ρόλο αφού είδε τη διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σύμφωνα με την Telegraph, η Meg Bellamy απλά υπέβαλε μια αυτοματοποιημένη οντισιόν και εντυπωσίασε τους παραγωγούς τόσο πολύ που προχώρησαν και της ζήτησαν να περάσει από casting.

Η ίδια ανακοίνωσε τα νέα στην πρώτη της δημόσια ανάρτηση στο Instagram όπου έγραψε ενθουσιασμένη πως θα παίξει την Κέιτ Μίντλετον στον έκτο κύκλο του The Crown.

«Τσιμπήστε με παρακαλώ… Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που ανακοινώνω πως θα υποδυθώ την Κέιτ Μίντλετον στον 6ο κύκλο της σειράς The Crown του Netflix.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που θα ενταχθώ στο πιο απίστευτο καστ και συνεργείο και θα προσπαθήσω να αποδώσω την Κέιτ δίκαια», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε «σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα ευγενικά μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης. Εκτιμώ κάθε ένα από αυτά. Αυτές οι τελευταίες μέρες ήταν ένας ανεμοστρόβιλος, και είμαι τόσο ενθουσιασμένη και ευγνώμων που ξεκινάω αυτό το όνειρο ενός ταξιδιού».

Η «σύνδεση» Meg Bellamy με Κέιτ Μίντλετον

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα ευγενικά μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης. Εκτιμώ κάθε ένα από αυτά. Αυτές οι τελευταίες μέρες ήταν ένας ανεμοστρόβιλος, και είμαι τόσο ενθουσιασμένη και ευγνώμων που ξεκινάω αυτό το όνειρο ενός ταξιδιού

Σε δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρεται πως η Meg Bellamy μεγάλωσε μόλις 22 μίλια μακριά από το Berkshire, όπου η Κέιτ Μίντλετον πέρασε τα παιδικά της χρόνια.

Στο σχολείο τόσο η πριγκίπισσα της Ουαλίας όσο και η Meg Bellamy ήταν υποδειγματικές μαθήτριες. Και οι δύο γυναίκες έκαναν μεγάλη εντύπωση στους καθηγητές τους ως ευγενικές και ταπεινές προσωπικότητες με δίψα για μάθηση, φυσικές ηγετικές ικανότητες και πάθος για το θέατρο.

Εν τω μεταξύ, η Telegraph έγραψε ότι η Meg Bellamy είναι γνωστή στους φίλους και την οικογένειά της ως «Meg Smith». Όπως η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, έτσι και η Meg Bellamy βρήκε τον έρωτα στα νεανικά της χρόνια.

Ο έρωτας της Meg Bellamy

Αν και η Meg κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, φαίνεται πως ο σύντροφός της είναι εξαιρετικά υπερήφανος.

Ο σύντροφός της δήλωσε ενθουσιασμένος για εκείνη όταν πέρασε από το πρώτο καστ για το «The Crown».

Ο Connor Dutton περιγράφει τον εαυτό του ως κινηματογραφιστή και ακροβάτη στο βιογραφικό του στο Instagram, προχωρώντας σε μια ενθουσιώδη ανάρτηση για τη Meg μετά την ανακοίνωση πως πήρε τον ρόλο της Κέιτ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι μαζί σας ότι το υπέροχο και ταλαντούχο κορίτσι μου θα υποδυθεί την Κέιτ Μίντλετον στην έκτη σεζόν του «The Crown» στο Netflix. «Είμαι πολύ περήφανος για σένα μωρό μου» έγραψε χαρακτηριστικά, με τη Meg να του απαντά «σε αγαπώ τόσο πολύ».

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024