Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
The Crown: Έτσι θα μεταφερθεί τηλεοπτικά το τραγικό τέλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα

The Crown: Έτσι θα μεταφερθεί τηλεοπτικά το τραγικό τέλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Πώς θα δείξει το «The Crown» τον θάνατο της «πριγκίπισσας του λαού»;

Το «The Crown» είναι η πιο ακριβή και επιτυχημένη παραγωγή στην ιστορία του Netflix. Η σειρά για τις ζωές, τους έρωτες και τις απώλειες των μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας θα συνεχίσει στην πλατφόρμα μέχρι την 6η σεζόν, όπου και θα ρίξει τίτλους τέλους.

Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία προβολής του νέου κύκλου, είναι γνωστό ότι θα προβληθεί εντός του 2023.

Η τελευταία σεζόν, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 1997, καθώς η 5η σεζόν ολοκληρώθηκε ακριβώς πριν συναντηθούν για πρώτη φορά η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντι Φαγιέντ.

Το υπόλοιπο της σεζόν θα ακολουθήσει τη φόρμουλα της σειράς που απεικονίζει περίπου μια δεκαετία της ζωής της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης συνάντησης του Ουίλιαμ και της Κέιτ στο Πανεπιστήμιο του Saint Andrews, καθώς και της θητείας του Τόνι Μπλερ ως πρωθυπουργού.

Είναι επίσης πιθανό η σειρά να θίξει τους θανάτους της πριγκίπισσας Μαργαρίτας και της Βασιλομήτωρ, που συνέβησαν μέσα σε λίγους μήνες ο ένας από τον άλλο κατά τη διάρκεια του Χρυσού Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Θα περιλαμβάνει το δυστύχημα της πριγκίπισσας;

Οι φανατικοί της σειράς, την ίδια ώρα, αναρωτιούνται αν στον 6ο κύκλο θα υπάρχουν σκηνές που θα αναπαραστήσουν τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, την οποία υποδύεται η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι.

Απαντώντας στο ερώτημα οι δημιουργοί, ανέφεραν ότι το τραγικό τέλος της Νταϊάνα θα μεταφερθεί τηλεοπτικά με «λεπτότητα» και «ευαισθησία».

«Είμαστε σκεπτόμενοι άνθρωποι και είμαστε ευαίσθητοι άνθρωποι», δήλωσε η εκτελεστική παραγωγός Σουζάν Μάκι, ερωτώμενη σχετικά στο τηλεοπτικό φεστιβάλ του Εδιμβούργου.

Και συμπλήρωσε: «Υπήρξε μια πολύ, πολύ προσεκτική, μακρά και μεγάλη συζήτηση για το πώς θα το κάνουμε και νομίζω ότι έχει αναδημιουργηθεί πολύ προσεκτικά. Βέβαια, το κοινό θα το κρίνει στο τέλος».

Σε άλλη συνέντευξη, στο Hollywood Reporter, η ίδια αποκάλυψε: «Για τρία επεισόδια παρακολουθούμε στενά όλα όσα συνέβαιναν στην Νταϊάνα και οδήγησαν στον θάνατό της στο Παρίσι. Είναι πολύ θλιβερό και το νιώθει κανείς πολύ αληθινό και ζωντανό και εύχομαι να γίνει αντιληπτό ως κάτι που σέβεται την ιστορία, κάτι που είναι όμορφο».

Σημειώνεται ότι το καστ της έκτης σεζόν περιλαμβάνει τους Εντ Μακβέι και Μεγκ Μπέλαμι (νεαροί Ουίλιαμ και Κέιτ), Ιμέλντα Στόντον (Βασίλισσα Ελισάβετ),  Βιόλα Πρετετζόν (νεαρή πριγκίπισσα Ελισάβετ), Τζόναθαν Πράις (Πρίγκιπας Φίλιππος), Λέσλι Μάνβιλ (Πριγκίπισσα Μαργαρίτα), Μπο Γκαντσντόν (νεαρή πριγκίπισσα Μαργαρίτα), Ντόμινικ Γουέστ (Πρίγκιπας Κάρολος), Ολίβια Γουίλιαμς (Καμίλα), Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι (Πριγκίπισσα Νταϊάνα) και Καλίντ Αμπντάλλα (Ντόντι Φαγιέντ).

Tα τελευταία της λόγια πριν φύγει από τη ζωή

H πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε τη ζωή της τον Αύγουστο του 1997 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη σήραγγα Ponte del’ Alma, στο Παρίσι.

Tο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε προσέκρουσε στην 13η τσιμεντένια κολόνα στήριξης της οροφής του τούνελ και η «πριγκίπισσα του λαού» άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 36 ετών.

Η απώλεια της ζωής της προκάλεσε κύμα συγκίνησης σε όλο τον πλανήτη ενώ τα ερωτήματα και οι θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου δεν άργησαν να έρθουν.

Ο πυροσβέστης, Χαβιέρ Γκούμερλον, ήταν ένας από τους άνδρες που απεγκλώβισαν τη Νταϊάνα από το αυτοκίνητο και το σημείο συντριβής.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο Γκούμερλον θυμάται τα τελευταία λόγια της 36χρονης αλλά και τις πρώτες βοήθειες που της παρείχε για να κρατηθεί στη ζωή.

«Δεν το πίστευα. Είχε ανοιχτά τα μάτια της στην αρχή και είχε τις αισθήσεις της. Πριν τη βγάλουν από το αυτοκίνητο, της κρατούσα το χέρι και προσπάθησα να την παρηγορήσω και να την κρατήσω ψύχραιμη», ανέφερε αρχικά για την αντίδρασή του όταν αντιλήφθηκε ότι η γυναίκα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο, ήταν η πριγκίπισσα.

«Μου είπε «Θεέ μου τι έγινε;» και λίγο αργότερα υπέστη ανακοπή», πρόσθεσε ο ίδιος.

Και συμπλήρωσε: «Της έκανα μαλάξεις στην καρδιά και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα άρχισε να αναπνέει ξανά. Ήταν φυσικά μια ανακούφιση γιατί, ήθελα να της σώσω τη ζωή και αυτό νόμιζα ότι το είχα κάνει. Για να είμαι ειλικρινής πίστευα ότι θα ζούσε.

Από όσο ήξερα όταν ήταν στο ασθενοφόρο ήταν ζωντανή και περίμενα να ζήσει. Αλλά έμαθα αργότερα ότι είχε πεθάνει στο νοσοκομείο. Ήταν πολύ αναστατωμένη.  Ξέρω πια, ότι υπήρξαν σοβαροί εσωτερικοί τραυματισμοί, αλλά όλο το επεισόδιο είναι ακόμα πολύ έντονο στο μυαλό μου. Και η ανάμνηση εκείνης της βραδιάς θα μείνει για πάντα μαζί μου».

Τέλος, ο πυροσβέστης σημείωσε: «Τότε δεν είχα ιδέα ότι ήταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Μόνο όταν την έβαλαν στο ασθενοφόρο ένας από τους άνδρες του ασθενοφόρου μου είπε ότι ήταν αυτή».

Sports in

Δεν είναι η πρώτη φορά με τον Αλμέιδα… (vids, pic)

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν κλήθηκε σε απολογία για την επίθεση που έκανε στον άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ στην Τούμπα, όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δεν καλείται ο Αργεντινός από τον αθλητικό δικαστή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024