Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πριγκίπισσα Σαρλίν: Τέλος το Instagram για την 45χρονη - Οργιάζουν οι φήμες για τον γάμο της

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Τέλος το Instagram για την 45χρονη – Οργιάζουν οι φήμες για τον γάμο της

Οργιάζουν οι φήμες ότι βρίσκεται εκτός Μονακό η θλιμμένη πριγκίπισσα.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την πριγκίπισσα Σαρλίν να βρίσκεται ξανά εκτός Μονακό, καθώς ο γάμος της με τον Αλβέρτο περνά κρίση.

Μάλιστα, η 45χρονη έχει διαγράψει τον λογαριασμό της από το Instagram και έχει κάνει μια νέα αρχή στην Ελβετία.

Όπως αναφέρει, το περιοδικό Tatler η πριγκίπισσα βρίσκεται εκτός Μονακό και διατηρεί τυπικές σχέσεις με τον εδώ και 12 χρόνια σύζυγό της Αλβέρτο ενώ βλέπει τα παιδιά της όσο πιο συχνά μπορεί. Επίσης, το ίδιο Μέσο τονίζει ότι η Σαρλίν ζει στην Ελβετία και απέχει από τα social media.

Συγκεκριμένα, απενεργοποιήθηκε ξαφνικά ο λογαριασμός της στο Instagram, όπου ήταν ιδιαίτερα ενεργή και δημοσίευσε στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Ίσως τώρα που το Παλάτι του Μονακό διαθέτει δικό του προφίλ στην εν λόγω πλατφόρμα, κρίθηκε απαραίτητο να απενεργοποιηθεί το προφίλ της.

Την ίδια ώρα, η  γαλλική εφημερίδα Voici αναφέρει πως ο Αλβέρτος είναι τυπικά πια παντρεμένος με τη Σαρλίν ενώ τα tabloids στη Γερμανία τονίζουν πως οι δύο τους προσπαθούν να μοιράζουν τον χρόνο που περνάνε με τα παιδιά τους.

Η πολύμηνη απουσία και η επιστροφή

Οι ψίθυροι για τον γάμο του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν δεν σταματούν τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά την περιπέτεια της 45χρονης με την υγεία της που την είχε κάνει να αποσυρθεί σε κλινική του Μονακό.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου νοσηλευόταν από τον Νοέμβριο του 2021 σε ελβετική κλινική. Η νοσηλεία της ήρθε λίγες μόλις ημέρες μετά την επιστροφή της στο πριγκιπάτο μετά από 10μηνη απουσία στη Νότια Αφρική.

Τον Μάρτιο του 2022 επέστρεψε στο σπίτι της αλλά πολύ γρήγορα φούντωσαν οι φήμες ότι έφυγε και πάλι. Σύμφωνα μάλιστα, με το αυστραλιανό περιοδικό «Who» επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό αεροπλάνο στη Νίκαια της Γαλλίας στις 21 Μαρτίου.

Ωστόσο, ήταν άγνωστος ο προορισμός της. Το Παλάτι δεν εξέδωσε κάποια επίσημη ενημέρωση αλλά ούτε και ο πρίγκιπας Αλβέρτος τοποθετήθηκε σχετικά.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της μετά την πολύμηνη απουσία της από το Μονακό έγινε τον Μάιο του 2022, όταμ συνόδευσε τον Αλβέρτο, στον αγώνα αυτοκινήτων E-Prix.

Μαζί τους ήταν και τα δίδυμα, πριγκίπισσα Γκαμπριέλα και πρίγκιπας Ζακ. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Σαρλίν εμφανίστηκε σκεπτική και θλιμμένη.

Επίσης, ήταν φανερά αδυνατισμένη, φορώντας γκρι κοστούμι και έχοντας τα μαλλιά της κομμένα πολύ κοντά.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024