Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«The Crown»: Η επιτυχία, ο θόρυβος και οι αντιδράσεις

«The Crown»: Η επιτυχία, ο θόρυβος και οι αντιδράσεις

Ο 6ος κύκλος της δημοφιλούς σειράς για την ιστορία της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας θα είναι χωρισμένη σε 2μέρη, με το πρώτο να κάνει πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου και το δεύτερο στις 14 Δεκεμβρίου.

Η ιστορική, δραματική σειρά του Netflix διηγείται τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ αλλά και τις περιπέτειες της βρετανικής μοναρχίας. Ξεκίνησε να προβάλλεται το Νοέμβριο του 2016 και έχει κερδίσει ως σήμερα, αμέτρητα βραβεία – ανάμεσά τους 21 Emmy και 2 Χρυσές Σφαίρες.

Οι αντιδράσεις της βασίλισσας Ελισάβετ στη βραβευμένη σειρά

Το Netflix επενδύει στο «The crown» πόσο μεγαλύτερο από όσο πληρώνουν οι Άγγλοι για τα ετήσια έξοδα της βασιλικής οικογένειας Η βασίλισσα Ελισάβετ το έβλεπε και είχε πικραθεί από την ιστορική απόδοση κάποιων γεγονότων που αφορούσαν τον σύζυγό της. Ο πρίγκιπας Xάρι έχει, επίσης, ομολογήσει πως βλέπει τη σειρά, σχολιάζοντας πως «δεν είναι πιστή στην αλήθεια».

Το μεγάλo στοίχημα της σειράς είναι η ισορροπία μεταξύ μυθοπλασίας και ιστορικής αλήθειας

Μετά την προβολή του τελευταίου κύκλου, ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του δέχτηκαν απειλές και αρνητικά σχόλια στα social media. To Netflix αρνήθηκε να προχωρήσει στην τοποθέτηση ειδικής σήμανσης, λέγοντας πως «η σειρά, ξεκάθαρα, είναι ένα δράμα».

Λίγο πριν την πρεμιέρα του 6ου κύκλου

Οι έρευνες δείχνουν πως το «The crown» μπορεί να επηρεάσει ή να στρεβλώσει την άποψη του κοινού για το θεσμό της μοναρχίας. Οι αντιδράσεις κορυφώνονται καθώς ο 6ος κύκλος της σειράς θα καλύψει το τραγικό τροχαίο το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024