Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το The Crown δεν παθαίνει μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Το The Crown δεν παθαίνει μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η δημοφιλής σειρά επιστρέφει στις 16 Νοεμβρίου, με το Netflix να δίνει ήδη στη δημοσιότητα το πρώτο trailer.

Το Netflix ανανέωσε το The Crown για έκτη σεζόν, διαψεύδοντας τα σενάρια που ήθελαν η σειρά να ολοκληρώνεται με την πέμπτη σεζόν.

«Όταν αρχίσαμε να συζητάμε για τις ιστορίες του πέμπτου κύκλου, καταλάβαμε ότι για να «αποδώσουμε δικαιοσύνη» στην πολυπλοκότητα της ιστορίας θα πρέπει να ανατρέξουμε στο αρχικό μας σχέδιο και να κάνουμε έξι σεζόν», δήλωσε ο δημιουργός Peter Morgan, σύμφωνα με το Deadline.

Photo: Instagram | Netflix

Αν και η πέμπτη σεζόν μόλις ολοκληρώθηκε, η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την έκτη σεζόν, δίνοντας και κάποιες πληροφορίες για το πώς θα εξελιχθούν οι επικείμενες ιστορίες.

Οι πληροφορίες

Η παραγωγή διακόπηκε μετά την είδηση του θανάτου της βασίλισσας. Ο δημιουργός της σειράς Peter Morgan ανακοίνωσε στις εννέα Σεπτεμβρίου ότι σε ένδειξη σεβασμού προς τη βασίλισσα, η σειρά θα σταματήσει την παραγωγή. Το Netflix σύμφωνα με πληροφορίες είχε σχέδια για τη σειρά σε περίπτωση θανάτου της βασίλισσας εδώ και χρόνια.

«Το The Crown είναι ένα γράμμα αγάπης προς αυτήν και δεν έχω τίποτα να προσθέσω για την ώρα, παρά μόνο σιγή και σεβασμό. Υποθέτω ότι θα σταματήσουμε τα γυρίσματα επίσης από σεβασμό», δήλωσε ο Morgan σύμφωνα με το Deadline.

Photo: Instagram | Netflix

Η έκτη σεζόν θα περιλαμβάνει τις τελευταίες ημέρες ζωής της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η προσεχής σεζόν θα συνεχίσει από εκεί που τελειώνει η πέμπτη σεζόν, καλύπτοντας τις τελευταίες ημέρες της πριγκίπισσας της Ουαλίας πριν από το θάνατό της, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που στοίχισε επίσης τη ζωή στο φίλο της, Dodi Fayed, και στον οδηγό του αυτοκινήτου, Henri Paul.

Σύμφωνα με το IndieWire, το Netflix επιβεβαιώνει ότι η σειρά θα δείξει μόνο τα γεγονότα πριν και μετά το μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα, με έναν εκπρόσωπο να δηλώνει ότι «δεν θα προβληθεί η ακριβής στιγμή της σύγκρουσης με το αυτοκίνητο».

Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Το Entertainment Weekly αναφέρει ότι η παραγωγή του The Crown ξανάρχισε, μετά από μια σύντομη διακοπή λόγω σεβασμού προς τη βασίλισσα.

Σε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι φαίνεται να γυρίζει μια σκηνή σε ένα σκάφος στην Πάλμα της Ισπανίας, μαζί με τον Ρούφους Κάμπα, ο οποίος πρόσφατα πήρε τον ρόλο του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ηλικίας 15 ετών. Στη σκηνή συμμετείχε επίσης ένας άλλος νεαρός ηθοποιός, ο οποίος φέρεται να υποδύεται τον πρίγκιπα Χάρι, αν και το Netflix δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τη διανομή του χαρακτήρα του βασιλιά.

Τέλος, η Imelda Staunton θα παραμείνει στο ρόλο της βασίλισσας, όπως και ο Dominic West θα συνεχίσει ως πρίγκιπας Κάρολος.

Δείτε το trailer

*Mε πληροφορίες από: harpersbazaar.com | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Netflix

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024