Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Xbox: Κάνει τη νύχτα μέρα στο Λας Βέγκας με μια τεράστια σφαίρα 2 δισ. δολαρίων

Xbox: Κάνει τη νύχτα μέρα στο Λας Βέγκας με μια τεράστια σφαίρα 2 δισ. δολαρίων

Σίγουρα θα έχετε ακούσει για την τεράστια LED σφαίρα στο Las Vegas. Τώρα μπορείτε να δείτε την νέα της... Xbox εμφάνιση.

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η τεράστια LED σφαίρα που εμφανίστηκε στο Las Vegas και μέχρι στιγμής την έχουμε δει να απεικονίζει από το φεγγάρι μέχρι και το διάσημο emoji face, που κάνει κάθε είδους γκριμάτσα. Αυτό όμως που μας άφησε άφωνους – και σίγουρα θα αφήσει και εσάς – είναι το τεράστιο σήμα του Xbox.

Στα πλαίσια της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Microsoft για τα Xbox Series X και Xbox Series S, η τεράστια LED σφαίρα άναψε στα χρώματα του Xbox ενώ στην συνέχεια παρουσίασε διαφορετικές εικόνες και σκηνές από τα παιχνίδια της δημοφιλούς κονσόλας.

Το υπερθέαμα φώτισε ολόκληρο το Las Vegas και όπως είναι λογικό κυκλοφόρησαν εκατοντάδες βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετρώντας χιλιάδες προβολές.

Μεταξύ άλλων στην τεράστια LED σφαίρα προβλήθηκαν σκηνές από το πρόσφατο Forza Motorsport, το Cyberpunk 2077 αλλά και το sequel του Hellblade.

Και πριν το Xbox;

Πρώτη φορά είδαμε την γιγάντια LED σφαίρα να ανάβει τον περασμένο Ιούλιο και σύντομα έγινε viral στα social media. Έχει ύψος 111 μέτρα και πλάτος 157 ενώ χάρη στα 1,2 εκατομμύρια LED φώτα που διαθέτει είναι δυνατή η απεικόνιση πολλών διαφορετικών εικόνων αλλά και κινούμενων σχεδίων.

Γνωστή και ως MSG Sphere, είναι σχεδιασμένη από Populous, μια παγκόσμια εταιρία αρχιτεκτονικής, που έχει βάλει την υπογραφή της σε πολλές κορυφαίες αθλητικές αρένες παγκοσμίως. Περίπου ένα εκατομμύριο παραπάνω από τα φώτα και συγκεκριμένα στα 2,3 ανέρχεται το κόστος κατασκευής, αποτελώντας τον πιο ακριβό αθλητικό χώρο στο Las Vegas.

Εκτός από αθλητικές, η MSG Sphere θα φιλοξενεί κινηματογραφικές και μουσικές εκδηλώσεις. Στο εσωτερικό της υπάρχει ένα αμφιθέατρο σε σχήμα μπολ, που χωράει σχεδόν 18.000 άτομα και διαθέτει μια 16K οθόνη που «ξεδιπλώνεται» γύρω από το κοινό, δημιουργώντας μια καθηλωτική εμπειρία με κινούμενα σχέδια και κοντινά πλάνα των καλλιτεχνών σε απίστευτη ποιότητα.

Μπορείτε να βρείτε τις αγαπημένες σας κονσόλες αλλά και δεκάδες παιχνίδια, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR ενώ θα τα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι και αν ψάχνετε σε σούπερ Black Friday προσφορές ανάμεσα σε 5.000.000+ προϊόντα.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024