Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σερένα Ουίλιαμς: Πώς είναι η βασίλισσα του τένις ως μητέρα - Τι λέει για τη μόδα

Σερένα Ουίλιαμς: Πώς είναι η βασίλισσα του τένις ως μητέρα – Τι λέει για τη μόδα

Πάνε δύο μήνες που η αθλήτρια απέκτησε τη δεύτερη κόρη της, την Αντίρα, με τον σύζυγό της Αλέξις Οχάνιαν

Ισορροπώντας ανάμεσα στον θρύλο που οικοδόμησε στα γήπεδα του τένις και στη δική της οικογένεια που έχει στήσει, η Σερένα Ουίλιαμς βραβεύτηκε στα «CFDA Fashion Awards» στη Νέα Υόρκη ως Fashion Icon.

Άλλες σταρ που έχουν τιμηθεί με το εν λόγω βραβείο, ήταν η Μπιγιονσέ, η Ζεντάγια και η Ναόμι Κάμπελ.

Μαχητική, ιδιαίτερα εκφραστική μέσα στο γήπεδο και πάντα… μοδάτη

Άλλωστε ακόμη και στο γήπεδο, συνηθίζει να κλέβει την παράσταση με το ιδιαίτερο προσωπικό της στυλ, τις ενδυματολογικές της επιλογές, πηγαίνοντας ακόμη και την αθλητική μόδα ένα βήμα παραπέρα.

Βασίλισσα και στη μόδα

Έντονη προσωπικότητα, εκφραστική, ακόμη κι όταν αγωνίζεται, εργάζεται σκληρά για ό,τι έχει επιθυμήσει και ανοίγει έναν πρωτοποριακό δικό της δρόμο τόσο στον αθλητισμό όσο και στη μόδα και τη ζωή.

Εμφανίστηκε στην εκδήλωση των βραβείων η Σερένα Ουίλιαμς με μια εντυπωσιακή μαύρη λαμπερή δημιουργία που τράβηξε πάνω της όλα τα φλας των φωτογράφων.

Στο αυστραλιανό OPEN, το 2020

Η τουαλέτα της, απαστράπτουσα, κοσμούνταν με μια θεατρική εσάρπα, χαρακτηριστική του πληθωρικού ιδιαίτερου στυλ της ίδιας, αλλά και αντάξια της βραδιάς που ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα. Διάλεξε επίσης εκτυφλωτικά κοσμήματα ως αξεσουάρ.

Προσερχόμενη στο κόκκινο χαλί, μίλησε στο «Entertainment Tonight»για το πώς νιώθει και λειτουργεί μέσα στον χώρο της μόδας και τι σημαίνει γι’ αυτήν η ιδιαίτερη ενασχόληση. Όπως και μοιράστηκε την εμπειρία που βιώνει ως μητέρα δύο παιδιών και πώς είναι τώρα η ζωή της.

«Από μικρό κορίτσι, συνήθιζα να εκφράζομαι μέσα από τη μόδα και μου έδωσε αυτοπεποίθηση και μέσα στο γήπεδο»

Από το Ρολάν Γκαρός, το 2018

Τι λέει για το δικό της στυλ

«Απλώς νιώθω ότι μπορεί κανείς να είναι μέσα στη μόδα –ιδίως στον αθλητισμό- όπως ξέρετε.  Χρησιμοποιώ τη δική μου πλατφόρμα για να είμαι ο εαυτός μου και την ίδια στιγμή να είμαι μέσα στη μόδα. Ήταν κάπως ένας δικός μου δρόμος αυτός. Οπότε για μένα, αυτό είναι που έχει περισσότερο σημασία».

Όπως λέει χαρακτηριστικά για τον εαυτόν της, «Από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι, συνήθιζα να εκφράζομαι μέσα από τη μόδα και μου έδωσε την αυτοπεποίθηση να δηλώνω μέσα στο γήπεδο ποια ήμουν και πού ήθελα να πάω».

Στον ρόλο της μητέρας

Πάνε δύο μήνες που η αθλήτρια σταρ απέκτησε τη δεύτερη κόρη της, την Αντίρα, με τον σύζυγό της Αλέξις Οχάνιαν. Ήδη το ζευγάρι έχει και μια μεγαλύτερη κόρη, την Ολυμπία, η οποία είναι πλέον έξι ετών.

Για την Ολυμπία είπε ότι τα καταφέρνει ήδη να είναι η… μεγάλη αδερφή. Λατρεύει τον νέο της ρόλο και αποκαλεί το μωρό, «μικρή αδερφή» της.

Μάλιστα, είπε ότι στην πραγματικότητα προσευχόταν η Ολυμπία να είναι μια αδερφούλα, το μωρό που ερχόταν και γι’ αυτό χαίρεται και πολύ τώρα.

Η Σερένα Ουίλιαμς, στα 42 της χρόνια, παραδέχτηκε ότι ένιωσε κάποιον φόβο πριν γεννηθεί η Αντίρα. «Ανησυχούσα. Ήμουν κάπως «Εντάξει, δεν ξέρω εάν μπορώ να αγαπήσω κάποιον όσο την Ολυμπία.» Ήμουν πολύ νευρική γι’ αυτό, αλλά νομίζω ότι όλα λειτούργησαν πολύ καλά».

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024