Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σερένα Ουίλιαμς: Στα τενιστικά της... χνάρια η πρωτότοκη εξάχρονη κόρη της

Σερένα Ουίλιαμς: Στα τενιστικά της… χνάρια η πρωτότοκη εξάχρονη κόρη της

Με 39 τίτλους Γκραν Σλαμ συνολικά, η Σερένα Ουίλιαμς έχει προτεραιότητα την οικογένειά της αυτή τη στιγμή

Με δικό της λογαριασμό στο Instagram, η πρωτότοκη κόρη της Σερένα Ουίλιαμς, η Ολυμπία Οχάνιαν, αν και έξι μόλις ετών, ήδη χτίζει όχι μόνο το brandname της από τώρα με 652.000 followers, αλλά και κινείται στα γνώριμα βήματα της διάσημης μαμάς της.

Α, και της θείας της Βένους Ουίλιαμς, βεβαίως, για να μην ξεχνάμε και την άλλη σημαντική μεγάλη τενίστρια της ευρύτερης οικογένειας.

Εξωστρεφής, παθιασμένη και εκφραστική πάντα στο γήπεδο, όσο διηρκεσε η τενιστική της καριέρα, ήταν μέσα στις αθλητικές φωτογραφίες της χρονιάς – Ρολάν Γκαρός, 2018

Προτεραιότητα η οικογένεια για τη Σερένα

Η μικρούλα Ολυμπία, από νωρίς στα… βάσανα του θεάματος και του αθλήματος, είναι εδώ και λίγο καιρό, από τον Αύγουστο φέτος, η μεγάλη αδερφή της οικογένειας, αφότου γεννήθηκε η δεύτερη κόρη του ζευγαριού, η Αντίρα Ρίβερ Οχάνιαν. 

Φυσικά και αυτή τη στιγμή έχει απαθανατιστεί αναλόγως στον σχετικό λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνική δικτύωσης, με την Ολυμπία να κρατάει γελαστή στην αγκαλιά της το νέο μέλος της οικογένειας.

Το ζευγάρι είχε μοιραστεί την είδηση ότι περίμενε το δεύτερο παιδί του, κατά την παρουσία του στο κόκκινο χαλί του Met Gala της τρέχουσας χρονιάς.

Με 39 τίτλους Γκραν Σλαμ συνολικά, η Σερένα Ουίλιαμς δεν έχει διστάσει να δηλώσει ότι ανάμεσα στο να χτίσει το τενιστικό της βιογραφικό και να δημιουργήσει την οικογένειά της, διαλέγει απερίφραστα το δεύτερο.

Η μικρούλα Ολυμπία Οχάνιαν ξέρει από… τένις πολύ πριν γεννηθεί…

Από το εξώφυλλο του «Vanity Fair», το 2017, όταν ήταν έγκυος στην πρωτότοκη κόρη της, σε φωτογράφιση της Άνι Λίμποβιτς

Η Ολυμπία Οχάνιαν στο γήπεδο και το Instagram

Η τελευταία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της μικρής που… ξέρει από τένις, πολύ πριν ακόμη… γεννηθεί, αποτελείται από μια χαριτωμένη δική της φωτογραφία όπου φαίνεται ότι εξασκείται στο εν λόγω άθλημα.

Το στιγμιότυπο συνοδεύεται από το εξής ακόμη πιο γλυκό και τρυφερό σχόλιο: «Ο μπαμπάς είναι το αγόρι που μαζεύει τα μπαλάκια του τένις». Πρόκειται φυσικά για τον Αλέξις Οχάνιαν.

Φαίνεται πώς η μικρούλα δεν μπορεί να ξεφύγει από την παράδοση των ισχυρών γυναικών της οικογένειας που δεν αγαπούν απλώς το τένις, αλλά έχουν συνδέσει και το όνομά τους με την ιστορία του αθλήματος.

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024