Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Λόπεζ: «Νιώθω πιο όμορφα από ποτέ» - Για τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ

Τζένιφερ Λόπεζ: «Νιώθω πιο όμορφα από ποτέ» – Για τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ

«Αγαπώ κάθε πλευρά μου, το σώμα μου, τη φωνή μου, τις επιλογές μου, ακόμη και τα λάθη μου»

Έχουν κλείσει πάνω από έναν χρόνο που είναι παντρεμένοι. Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είχαν μια προϊστορία στη σχέση τους, ύστερα χώρισαν, έκαναν άλλες οικογένειες και ξαναβρέθηκαν μαζί.

Το 2002 είχαν αρραβωνιαστεί για πρώτη φορά και ακριβώς είκοσι χρόνια μετά, βρέθηκαν να παντρεύονται. Επανασυνδέθηκαν το 2021, επί της ουσίας.

Ευτυχισμένοι μαζί

Νιώθει πιο όμορφα από ποτέ

Η Τζένιφερ Λόπεζ, σε πρόσφατη συνέντευξή της που έδωσε στη «Vogue», εκπέμπει το επίπεδο ευτυχίας στο οποίο βρίσκεται αυτή την εποχή, με κάθε τρόπο.

Πιο ενθουσιώδης από ποτέ, δηλώνει πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ.

Όπως αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό στην εν λόγω συνέντευξη η επίσης σταρ τόσο στη σκηνή όσο και στη ζωή, «ο σύζυγός μου καταλαβαίνει τα θετικά μου πλεονεκτήματα και ξέρει την αξία μου».

Δυναμική στη σκηνή και στη ζωή

Σε αρμονία με τον εαυτόν της και το σύζυγό της

Μοιράζεται τα συναισθήματά της με το κοινό και τους θαυμαστές της και λέει χαρακτηριστικά: «Νιώθω πιο χαλαρή και άνετη, κάτι που με κάνει να αισθάνομαι πιο όμορφα από ποτέ σε σχέση με το τι έχω νιώσει ποτέ για κάποιον άλλον μέχρι τώρα».

Η ίδια πιο ισορροπημένη από ποτέ με τον ίδιον της τον εαυτό, αναφέρει πλήρως απενοχοποιημένα ότι βρίσκεται σε ένα στάδιο της ζωής της κατά το οποίο αγαπάει κάθε μέρος του εαυτού της, χωρίς να απολογείται.

Ενδεχομένως, δεν μπορεί να φανταστεί ποτέ κανείς ότι μια προσωπικότητα τόσο δυναμική, διεκδικητική και δραστήρια, όπως αυτή της Τζένιφερ Λόπερ, δεν έχει ξαναβρεθεί άλλη φορά σ’ αυτή τη θέση να νιώθει τόσο ικανοποιημένη κι ευτυχισμένη με τη ζωή της.

«Νιώθω πιο χαλαρή και άνετη, κάτι που με κάνει να αισθάνομαι πιο όμορφα από ποτέ»

Τρυφερό ενσταντανέ από την πρώτη φορά που είχαν σχέση

Φόρμουλα ισορροπίας και ευτυχίας

Η JLO, μια γυναίκα που αποτελεί πρότυπο γυναικείας ενδυνάμωσης και έμπνευσης, τουλάχιστον όπως προκύπτει από τη γνωριμία μαζί της –και με άλλες πτυχές της που αποκαλύπτονται- από το ντοκιμαντέρ για κείνη στο Netflix, τώρα είναι πλέον σε θέση να δηλώσει δημοσίως ότι: «Αγαπώ κάθε πλευρά μου, το σώμα μου, τη φωνή μου, τις επιλογές μου, ακόμη και τα λάθη μου».

Προφανώς έχει βρει τη δική της «φωνή», τον τρόπο να υπερασπίζεται την αλήθεια της και τον εαυτόν της και φυσικά να απολαμβάνει τη ζωή της, όταν πρόκειται, βεβαίως, για μια επαγγελματία με τόσο σφιχτά και αυστηρά προγράμματα, πειθαρχία και αφοσίωση στην καριέρα της.

«Ο σύζυγός μου ξέρει την αξία μου»

Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει με τον πρώην σύζυγό της, Μαρκ Άντονι, τα 15χρονα δίδυμα, Έμι και Μαξ, ενώ και ο Μπεν Άφλεκ με την πρώην γυναίκα του, Τζένιφερ Γκάρνερ μοιράζονται τρία παιδιά, την Βάιολετ (17 ετών), τη Σεραφίνα (14 ετών), καθώς και τον Σάμιουελ (11 ετών).

Καταλαβαίνει κανείς ότι το παζλ της νέας τους οικογένειας, των συσχετισμών, των συνδέσεων, δεν θα είναι και πολύ εύκολο, αλλά ωστόσο φαίνεται ότι έχουν βρει τη φόρμουλα να δομήσουν τη ζωή τους, με καινούριο τρόπο, πιο ώριμο, συνειδητό και εντέλει χαρούμενο κι επιτυχημένο.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024