Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Κιάρα Φεράνι αναπαριστά το θρυλικό σταυροπόδι της Σάρον Στόουν στο «Βασικό Ένστικτο»

H Κιάρα Φεράνι αναπαριστά το θρυλικό σταυροπόδι της Σάρον Στόουν στο «Βασικό Ένστικτο»

H Κιάρα Φεράνι τίμησε το σταυροπόδι της Σάρον Στόουν στο «Βασικό Ένστικτο» με μια ανάρτηση στο Instagram.

Η Κιάρα Φεράνι είναι Ιταλίδα επιχειρηματίας, fashion blogger και σχεδιάστρια. Mάλστααπό το 2009 διατηρεί το προσωπικό της blog «The Blonde Salad» ενώ έχει και την δική της σειρά ρούχων και αξεσουάρ με ονομασία Chiara Ferragni Collection.

Πρόσφατα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες και βίντεο που ποζάρει σαν άλλη Σάρον Στόουν.

Κάθεται σε μια καρέκλα σταυροπόδι, θυμίζοντας την θρυλική σκηνή με την Σάρον Στόουν στην πολύ αγαπημένη ταινία «Βασικό Ένστικτο»

Φοράει ένα κατάλευκο φόρεμα μαζί με ένα oversized blazer, γόβες και κρατάει ένα τσιγάρο. Κάθεται σε μια καρέκλα σταυροπόδι, θυμίζοντας την θρυλική σκηνή με την Σάρον Στόουν στην πολύ αγαπημένη ταινία «Βασικό Ένστικτο».

Στην ανάρτηση της έγραψε « Έπρεπε να ξανά δημιουργήσω εκείνη την iconic στιγμή», προσθέτοντας ένα emoji που γελάει. Το Instagram φυσικά και δεν άφησε ασχολίαστη αυτό την δημιουργία. Μάλιστα η Κιάρα, έβαλε κάτω από την ανάρτηση της, ένα gif που απεικονίζει την αξέχαστη στιγμή της ταινίας. Πολλοί χρήστες, σχολίασαν θετικά την ανάρτηση, αποθεώνοντας την, άλλοι το θεώρησαν βλασφημία, ενώ άλλοι όπως λένε «ήρθαν για τα σχόλια».

Η Φεράνι λοιπόν, δεν φόρεσε απλά σχεδόν το ίδιο φόρεμα με την ηθοποιό, αλλά πόζαρε πιστά, με μαλλιά και μακιγιάζ που συνιστούν εξόφθαλμες αναφορές στην ταινία.

Το Βασικό Ένστικτο (1992) αποτελεί μία αμερικανική-βρετανική-γαλλική, ερωτική ταινία θρίλερ, σε σκηνοθεσία Πολ Βερχόβεν. Το σενάριο γράφτηκε από τον Τζο Έστερχαζμ, με πρωταγωνιστές τους Μάικλ Ντάγκλας και η Σάρον Στόουν.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024