Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Φουρέιρα: Αποκαλύφθηκε πότε θα γίνει η βάφτιση του γιου της

Ελένη Φουρέιρα: Αποκαλύφθηκε πότε θα γίνει η βάφτιση του γιου της

Κοντινό πρόσωπο της τραγουδίστριας έκανε την αποκάλυψη.

Η Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία έγιναν γονείς για πρώτη φορά την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου του 2023. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε δυναμικό comeback μετά την πολύμηνη απουσία της λόγω εγκυμοσύνης. Επέστρεψε πιο ολοκληρωμένη από ποτέ τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

Σύμφωνα με τον CEO της Panik Records και κριτή του Fame Story, Γιώργο Αρσενάκο, το ζευγάρι σκέφτεται την Άνοιξη να πραγματοποιήσει τη βάπτιση του γιου τους. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αρσενάκος ανέφερε: «Η κουμπαριά με εμένα και την Ελένη Φουρέιρα έχει ήδη γίνει. Η επαγγελματική. Όλα τα άλλα δεν είναι στο άμεσο μέλλον. Δεν έχει χρειαστεί να πω κάτι, γιατί η Ελένη έχει βρει τους κουμπάρους, οπότε είναι τακτοποιημένη».

«Την Άνοιξη θα το μάθετε!»

Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν μάθουμε το ευτυχές γεγονός της βάφτισης, ο Γιώργος Αρσενάκος είπε: «Ξέρω για μία βάφτιση που έρχεται. Οπότε όταν είναι… την Άνοιξη, θα το μάθετε! Να κλείσουμε έναν χρόνο».

Πότε έμαθε ότι είναι έγκυος

«Πέρυσι στη σκηνή των MAD AWARDS, δύο μέρες πριν τραγουδήσω το El telephone για πρώτη φορά, έμαθα ότι είμαι έγκυος. Θα πω ότι αυτή η χρονιά ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου. Aυτό το βραβείο θα πάει στον μικρό μου τον αντρούλη που είναι εκεί στο σπίτι. Του ανήκει εξάλλου, ήταν κάπου εδώ μέσα πέρυσι. Αφιερωμένο στον γιο μου», είχε είπε συγκινημένη σε δηλώσεις της η τραγουδίστρια.

Πουθενά χωρίς τον γιο της!

Η 36χρονη pop star πάντα έχει μαζί της το «μαϊμουδάκι» της, όπως τον αποκαλεί η ίδια. Στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ, σε συναυλίες και γενικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις επιλέγει να έχει συντροφιά τον γιο της. Με μια πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram «τρέλανε» τους ακόλουθούς της.

Πιο συγκεκριμένα είδαμε τον μικρούλη με την πιπίλα στο στόμα και το λευκό φορμάκι που γράφει πάνω «αγοράκι λαίμαργο», στίχο από το τραγούδι της μαμάς του «Αεράκι».

«Εύχομαι να πάρει τα πάντα από τον πατέρα του. Μακάρι να μοιάσει στον μπαμπά του γιατί εγώ είμαι λίγο τρελιάρα, οπότε δεν ξέρω πως θα μπορούσα να αντιμετωπίσω τον εαυτό μου στον γιο μου», δήλωσε η ίδια πρόσφατα ενώ ο σύντροφός της, εξομολογήθηκε πως: «Πολύ ωραία λόγια. Είναι καταπληκτική μητέρα. Επίσης, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με τον γιο μας. Νιώθω πολύ καλά. Τώρα είμαι στην Κηφισιά, είμαι πολύ συγκεντρωμένος. Μέχρι τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην Κηφισιά και κάνω τη δουλειά μου, όσο καλύτερα μπορώ. Γύρισα στην Ελλάδα για πολλούς λόγους, αλλά η οικογένειά μου ήταν ο καλύτερος. Ευχαριστώ πάρα πολύ»

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024