Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέες πληροφορίες για την υπόθεση με τους θανάτους δύο μωρών στην Κάτω Αχαΐα

Νέες πληροφορίες για την υπόθεση με τους θανάτους δύο μωρών στην Κάτω Αχαΐα

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση θανάτου των μωρών οικογένειας από την Κάτω Αχαΐα

Αίσθηση έχει προκαλέσει η μυστηριώδης υπόθεση με τους θανάτους δύο παιδιών οικογένειας από την Κάτω Αχαΐα τα οποία έφυγαν από τη ζωή σε διάστημα 15 μηνών.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για δύο κοριτσάκια, 20 ημερών και δύο μηνών. Το δύο μηνών κοριτσάκι κατέληξε ενώ νοσηλευόταν στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών «Αγία Σοφία».

Το κοριτσάκι, νοσηλεύθηκε αρχικά έπειτα από εκδήλωση σπασμών στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα, και έπειτα από τρεις ημέρες διεκομίσθη στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών «Αγία Σοφία» στην Αθήνα.

Αυτό που προβληματίζει, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα pelop.gr, είναι το γεγονός ότι το κοριτσάκι «έσβησε», παρά το ότι βάσει της κλινικής του εικόνας και των εξετάσεών του δεν διεγνώσθη με κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Όπως αναφέρει το τοπικό ΜΜΕ, η διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής πραγματοποιήθηκε εκτάκτως χθες Τρίτη χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά τα ευρήματα.

Το πρώτο «χτύπημα» της μοίρας

Σημειώνεται ότι είναι το δεύτερο χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια μέσα σε διάστημα λίγων μηνών καθώς το καλοκαίρι του 2022 η οικογένεια είχε χάσει ένα ακόμη κοριτσάκι, μόλις 20 ημερών.

Το βρέφος που γεννήθηκε 1η Ιουνίου εισήχθη για λίγες ημέρες σε θερμοκοιτίδα και λίγες ημέρες αργότερα, στις 19 Ιουνίου, εντοπίστηκε νεκρό στην κούνια του. Το περιστατικό τότε είχε καταγραφεί από το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας. Σημειώνεται ότι στην έκθεση της της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών δεν αναγράφηκε αιτία θανάτου του νεογνού καθώς αναμένονται ακόμα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.

Τρίτος θάνατος παιδιού το 2014

Σύμφωνα πάντα με το τοπικό μέσο, η γιαγιά -μητέρα των δύο παιδιών- αποκάλυψε ότι πριν από λίγα χρόνια το 2014, η κόρη της είχε χάσει ξαφνικά και ένα κοριτσάκι ηλικίας 1,5 ετών. Και στην περίπτωση αυτή, το κοριτσάκι είχε εκδηλώσει επεισόδιο με σπασμούς και είχε μεταφερθεί στο «Αγία Σοφία», ωστόσο λίγες ημέρες αφότου έλαβε εξιτήριο βρέθηκε νεκρό στην κούνια του.

Ο θάνατός του αποδόθηκε σε λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος με τη νεκροψία να διενεργείται από την Ιατροδικαστική υπηρεσία Κορίνθου.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024