Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χλευάζουν ξανά πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ - Το επεισόδιο του Family Guy

Χλευάζουν ξανά πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ – Το επεισόδιο του Family Guy

Φαίνεται πως οι δημιουργοί της σατιρικής σειράς κινουμένων σχεδίων Family Guy δεν είναι θαυμαστές του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Φαίνεται πως οι δημιουργοί της σατιρικής σειράς κινουμένων σχεδίων Family Guy δεν είναι θαυμαστές του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Family Guy οι δημιουργοί του τρολάρουν τη συμφωνία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το Netflix.

Το Family Guy επισημαίνει πως συνάφθηκε μια συμφωνία ύψους πολλών εκατομμυρίων χωρίς να ξέρει κανείς για ποιο λόγο πληρώθηκαν.

Η σατιρική σειρά Family Guy δεν φοβήθηκε να εκτοξεύσει μερικές προσβολές για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στο επεισόδιο που προβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Στη νέα του σεζόν, σύμφωνα με τη New York Post, εμφανίζονται οι φιγούρες του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ δίπλα στην πισίνα, αφού ο πρωταγωνιστής Peter Griffin συγκρίνει τον εαυτό του με το βασιλικό ζευγάρι ενώ κάθεται σε ένα μπαρ με φίλους του.

«Θα το κάνω όπως η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι»

Φοβούμενος ότι δεν θα μπορέσει να πάρει πίσω τα χρήματα που του οφείλονται, ο Peter Griffin αποφασίζει πως το καλύτερο θα είναι να αντιμετωπίσει τον κόσμο όπως έκαναν ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ όταν ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους αξιώματα στα τέλη του 2022.

«Θα το κάνω μόνος μου, όπως ακριβώς η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι» σημειώνει ο Peter Griffin.

Η σκηνή κόβεται και πηγαίνει στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, που απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπαίνουν στο στόχαστρο, καθώς πριν από λίγους μήνες τους είχαν διακωμωδήσει και από τη σατιρική σειρά κινουμένων σχεδίων South Park

Ένας μπάτλερ τους πλησιάζει και προσπαθεί να δώσει στον πρίγκιπα Χάρι μια στοίβα φακέλων. «Κύριε, τα εκατομμύριά σας από το Netflix που κανείς δεν ξέρει για τι είναι». «Βάλε τα με τους υπόλοιπους» του απαντά ο πρίγκιπας Χάρι.

Ξαφνικά ακούγεται μια ειδοποίηση στο κινητό της Μέγκαν Μαρκλ, με την ηθοποιό να λέει στον πρίγκιπα Χάρι «μωρό μου είναι η ώρα να κάνουμε την καθημερινή μας χορηγούμενη ανάρτηση των 250.000 δολαρίων για το Del Taco».

Το κλιπάκι κλείνει με τον πρίγκιπα Χάρι να εκφράζει φαινομενικά κάποια λύπη που άφησε την προνομιούχο ζωή του στη Βρετανία.

Το Family Guy, που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1999, έκανε μια άμεση αναφορά στην περιβόητη αποτυχημένη συμφωνία των 20 εκατομμυρίων δολαρίων του ζευγαριού με το Spotify.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπαίνουν στο στόχαστρο, καθώς πριν από λίγους μήνες τους είχαν διακωμωδήσει και από τη σατιρική σειρά κινουμένων σχεδίων South Park.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024