ΑΕΚ: Καλά νέα για Πόνσε και Μουκουντί
Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ, καθώς ο Ματίας Αλμέιδα είδε τους Εζεκιέλ Πόνσε και Άρολντ Μουκουντί, να προπονούνται κανονικά.
Στη διάθεση της ΑΕΚ και του Ματίας Αλμέιδα, θα τεθούν οι Εζεκιέλ Πόνσε και Άρολντ Μουκουντί.
Αμφότεροι απουσίασαν από την αναμέτρηση της Ένωσης με τον Αστέρα στην Τρίπολη, λόγω τραυματισμών, αλλά πλέον είναι στη διάθεση του Αργεντίνου τεχνικού.
Ο Καμερουνέζος στόπερ, είχε μια κάκωση και ο Αργεντινός είχε παρουσίασε ενοχλήσεις, αλλά συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα (23/10).
Από την άλλη, δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για τους Σέρχιο Αραούχο και Εσχάν Χατζισαφί, που αποχώρησαν με ενοχλήσεις χθες από το ματς της Τρίπολης , ενώ σίγουρα δεν προλαβαίνουν το προσεχές ματς με την Μαρσέιγ, οι Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.
- Στη Βουλή φέρνει η Νέα Αριστερά την έρευνα της EPPO για διαγωνισμό 120 εκατ. του ΥΠΑΙΘΑ για διαδραστικούς πίνακες
- Από το βιομηχανικό παρελθόν στο σύγχρονο αρχαιολογικό Μουσείο Αρχανών
- Το εντυπωσιακό επίτευγμα του Τάισον Γουόρντ μετά το ευρωπαϊκό με τον Ολυμπιακό
- Τα social media είναι τόσο βλαβερά για τα παιδιά όσο το κάπνισμα, σύμφωνα με τους Βρετανούς γιατρούς
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση οφείλει εξηγήσεις, όχι παραινέσεις, για την αποχώρηση της ExxonMobil από τη Δυτική Κρήτη
- Μιχάλης Παπαγιαννάκης: Τα λάθη και οι χαμένες ευκαιρίες της Αριστεράς




