Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Μενούνος: Το τρυφερό στιγμιότυπο με την οικογένειά της στα social media

Μαρία Μενούνος: Το τρυφερό στιγμιότυπο με την οικογένειά της στα social media

Δεν μπορεί να συγκρατήσει την χαρά της, την οποία μοιράζεται σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Μαρία Μενούνος ζει τις πιο όμορφες στιγμές μετά την γέννηση της κόρη της. Η παρουσιάστρια απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας στις αρχές του καλοκαιριού και μαζί με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Τα social media της Μαρίας Μενούνος έχουν γεμίσει από φωτογραφίες με το μωρό. Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση, φωτογραφήθηκε μαζί με τον σύζυγό της, την ώρα που αλλάζουν το μωρό. Εκείνη δίνει μερικά φιλιά στα πατουσάκια του μωρού, ενώ ο Κέβιν Αντεργκάρο κρατά το δεξί χέρι της κόρης του.

«Ποτέ δεν έχω νιώσει τόση χαρά στη ζωή μου».

Στη λεζάντα, η Μενούνος έγραψε: «Δεν μπορώ να σταματήσω να φιλάω τα πόδια της. Ποτέ δεν έχω νιώσει τόση χαρά στη ζωή μου. Είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους όσοι βοήθησαν να έρθει η μικρή Αθηνά στη ζωή μας».

Οι συγκινητικές στιγμές της γέννησης της κόρης της

Η Μαρία Μενούνος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό US Weekly, περιέγραψε τη στιγμή που η παρένθετη μητέρα έφερε στη ζωή την κόρη της. «Η Αθηνά γεννήθηκε στο Μιλγουόκι, ήμασταν εκεί μια εβδομάδα πριν, πηγαίναμε μαζί με την παρένθετη μητέρα στον γιατρό και δειπνούσαμε με την οικογένεια της. Αλλά, καθώς πλησιάζαμε στην ημερομηνία του τοκετού, της κλείσαμε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο που μέναμε για να είναι πιο κοντά στο νοσοκομείο. Το ίδιο βράδυ που ήρθε στο ξενοδοχείο γέννησε. Ήμασταν στο δωμάτιο μου, συζητούσαμε, της έδειχναν όλα τα πράγματα της Αθηνάς, τα ρούχα της, και άρχισα να ουρλιάζω από ανυπομονησία.

Της είπα πως “ο άντρας μου λέει συνέχεια ότι είμαι ανυπόμονη, αδημονώντας να γεννηθεί το μωρό γρήγορα. Δεν είναι όμως ότι είμαι ανυπόμονη, είμαι πολύ ενθουσιασμένη να το συναντήσω”. Εκείνη βγήκε από το δωμάτιο και οι συσπάσεις της άρχισαν στις 2 το πρωί.

Παρούσα σε κάθε στιγμή της γέννησης της κόρης της

Περπατούσαμε στους διαδρόμους μαζί της, της έκαναν την επισκληρίδιο και επειδή το δωμάτιο μας ήταν δίπλα, πήγα να ξαπλώσω λίγο. Τότε μπήκε ο άντρας της και είπε: Ήρθε η ώρα, ετοίμασα το iPad μου για να μπορώ να καταγράψω τη γέννα από κατάλληλη γωνία.

Ξαφνικά η παρένθετη μητέρα έσπρωξε λίγο και είδα το κεφάλι της Αθηνάς. Μου έλεγαν “είσαι έτοιμη να πιάσεις το μωρό;” και εγώ ρωτούσα συνεχώς “τι πρέπει να κάνω;”. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη αλλά ανησυχούσα γιατί φοβόμουν πως θα γλιστρήσει».

Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024