Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαντόνα: Κινδυνεύει με πρόστιμο 300.000 λιρών για παραβίαση ωραρίου στη συναυλία της

Μαντόνα: Κινδυνεύει με πρόστιμο 300.000 λιρών για παραβίαση ωραρίου στη συναυλία της

Άφησε εκτός τέσσερα τραγούδια από τη setlist.

Ύστερα από την περιπέτεια της υγείας της, που την ανάγκασε να αναβάλλει την περιοδεία της, η Μαντόνα επέστρεψε στη σκηνή και ξεκίνησε τις συναυλίες της από το Λονδίνο. Γιορτάζοντας 40 χρόνια πορείας στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία, που την ανέδειξαν σε έναν ζωντανό θρύλο και την απόλυτη βασίλισσας της pop μουσικής, η Μαντόνα ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της «Celebration Tour» από το Λονδίνο, συνολικά θα επισκεφτεί 38 πόλεις στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Η περιοδεία είχε αρχικά προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Ιούλιο, αλλά μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη οδήγησε τη Μαντόνα στην εντατική, αναγκάζοντας τις πρώτες συναυλίες της περιοδείας να αναβληθούν. Η βασίλισσα της ποπ κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Λονδίνο εμφανίστηκε μαζί με την έφηβη κόρη της Mercy James, η οποία έπαιξε μια εκτέλεση του «Bad Girl» στο πιάνο.

Παραβίασε το ωράριο της συναυλίας

Ωστόσο, η δημοφιλής τραγουδίστρια γλίτωσε την τελευταία στιγμή να πληρώσει πρόστιμο 300.000 λιρών, καθώς παραβίασε έναν βασικό κανόνα κατά τη διάρκεια της συναυλίας της. Η 65χρονη τραγουδίστρια επρόκειτο να τελειώσει το σόου της στις 10.30 μ.μ., αλλά η ίδια δεν τήρησε τη συγκεκριμένη συμφωνία, με αποτέλεσμα η συναυλία της να τελειώσει απότομα, σχεδόν, μία ώρα μετά και αφήνοντας εκτός τέσσερα τραγούδια από τη setlist της. Πιστεύεται ότι η συναυλία διακόπηκε, επειδή δεν τηρήθηκε το ωράριο λειτουργίας του χώρου, όπως γράφει η «Daily Mail», που ορίζει ότι οι εκδηλώσεις στην αρένα τελειώνουν – το αργότερο – στις 23:00 Δευτέρα-Σάββατο και στις 22:30 την Κυριακή.

Οι φανς της «βασίλισσας της ποπ» σημείωναν ότι θα μπορούσε να είχε τελειώσει κανονικά το σόου αν εμφανιζόταν νωρίτερα στη σκηνή

Κατά τη διάρκεια του σόου, η Μαντόνα έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς ανέβηκε στη σκηνή με σατέν εσώρουχα και πλαισιωμένη από γυμνόστηθες χορεύτριες. Οι «στενοχωρημένοι» θαυμαστές έχασαν την ευκαιρία να ακούσουν το «Like A Virgin», το «B***h I’m Madonna», το «Holiday» και το «Celebration», με το οποίο ολοκληρώσει το σόου της.

Μετά το τέλος της συναυλίας οι θαυμαστές της Μαντόνα έσπευσαν στα social media για να δηλώσουν την απογοήτευσή τους. Οι φανς της «βασίλισσας της ποπ» σημείωναν ότι θα μπορούσε να είχε τελειώσει κανονικά το σόου αν εμφανιζόταν νωρίτερα στη σκηνή.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024