Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λούρδη και Ρόκο: Σπάνια κοινή έξοδος για τα παιδιά της Μαντόνα

Λούρδη και Ρόκο: Σπάνια κοινή έξοδος για τα παιδιά της Μαντόνα

Τα παιδιά της Μαντόνα βρέθηκαν την Τρίτη 26/9 στην επίδειξη του Saint Laurent, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Η Paris Fashion Week για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 μόλις ξεκίνησε και αυτή τη στιγμή στην Πόλη του Φωτός βρίσκονται ήδη οι κορυφαίοι celebrities, buyers, influencers, editors και τοπ μόντελ, που παραδίδουν μαθήματα με το στυλ τους στους δρόμους του Παρισιού. Μεταξύ των λαμπερών προσώπων, παρευρέθηκαν και τα δύο παιδιά της Μαντόνα, η Λούρδη Λεόν και ο Ρόκο Ρίτσι όπου απόλαυσαν μια σπάνια κοινή βραδινή έξοδο, καθώς παρακολούθησαν την επίδειξη του Saint Laurent.

Η 26χρονη τραγουδίστρια Λούρδη, και ο 23χρονος ζωγράφος Ρόκο, πόζαραν στο κόκκινο χαλί πριν από το show του οίκου για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, με τα φλας των φωτογράφων να τους απαθανατίζουν, καθώς η κοινή τους εμφάνιση θεωρείται σπάνια.

Και οι δυο τους επέλεξαν το μαύρο χρώμα για την επίδειξη του Saint Laurent. Συγκεκριμένα ο Ρόκο φόρεσε ένα total black outfit που περιλάμβανε μια καμπαρντίνα με ρίγες πάνω από το σατέν μαύρο πουκάμισό του ενώ η Λούρδη τόλμησε μια σέξι εμφάνιση με ένα μίνι μαύρο φόρεμα. Επέλεξε ψηλοτάκουνα πέδιλα και έπιασε τα μαλλιά της ψηλά ενώ για κοσμήματα επέλεξε χρυσούς κρίκους.

Η Λούρδη είναι το μεγαλύτερο παιδί της βασίλισσας της ποπ, την οποία η Μαντόνα απέκτησε με τον Κάρλος Λεόν – με τον οποίο έβγαινε για τρία χρόνια τη δεκαετία του ’90. Ο δεύτερος μεγαλύτερος γιος της Μαντόνα είναι ο 23χρονος Ρόκο – τον οποίο απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι το 2000. Αργότερα, η Μαντόνα υιοθέτησε τον 18χρονο γιο της, Ντέιβιντ Μπάντα, και τις τρεις κόρες της -τη 17χρονη Μέρσι Τζέιμς, και τα 11χρονα δίδυμα, Εστέρ και Στέλλα.

Τα παιδιά της Μαντόνα απόλαυσαν μια σπάνια κοινή βραδινή έξοδο.

Τα δύο παιδιά της Μαντόνα σε σπάνια κοινή εμφάνιση. Πηγή: lourdesleon/Instagram

Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Λούρδη στην Ισπανία

Η Λούρδη Λεόν έχει συνηθίσει τους θαυμαστές της στις σέξι εμφανίσεις και το ίδιο έκανε και στην εκδήλωση μόδας Fashion Night Out της Vogue που έλαβε χώρα στην Ισπανία. Το 26χρονο μοντέλο φόρεσε ένα διάφανο φόρεμα, χωρίς στηθόδεσμο, αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία των ανδρών.

Για να θαυμάσουν οι φωτογράφοι την εμφάνισή της, φρόντισε να κάνει μια στροφή γύρω από τον εαυτό της.

Στην εκδήλωση Fashion Night Out της Vogue που διεξήχθη στην Ισπανία.

Η Λούρδη Λέον συνόδευσε το αποκαλυπτικό φόρεμα μόνο με μια μαύρη τσάντα και ένα ζευγάρι μαύρες μπότες. Η κόρη της Μαντόνα διαγράφει τη δική της πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα ως χορεύτρια, ενώ συμμετέχει και σε διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας και σχεδιαστών.

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/CAA Fashion

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024