Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλυπτική εμφάνιση για την κόρη της Μαντόνα στο γκαλά της Vogue

Αποκαλυπτική εμφάνιση για την κόρη της Μαντόνα στο γκαλά της Vogue

Η κόρη της Μαντόνα κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της με το αποκαλυπτικό φόρεμα που επέλεξε για το γκαλά της Vogue.

Με μια άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση στο γκαλά της Vogue στην Ισπανία η κόρη της Μαντόνα τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η κόρη της Μαντόνα Λούρδη Λεόν άφησε λίγα πράγματα στη φαντασία με το φόρεμα που επέλεξε για την εκδήλωση Fashion Night Out της Vogue που διεξήχθη στην Ισπανία.

Το 26χρονο μοντέλο φόρεσε ένα σι θρου φόρεμα, χωρίς στηθόδεσμο και με ένα «καυτό» στρινγκ.

Το μόνο που κάπως ίσως να δυσκόλευε τις «αποκαλύψεις» ήταν οι άσπρες και μαύρες ρίγες του φορέματος και τα ιαπωνικού στυλ φλοράλ σχέδια.

Για να δουν, μάλιστα, οι φωτογράφοι το άκρως εντυπωσιακό φόρεμα που επέλεξε, η κόρη της Μαντόνα Λούρδη Λεόν φρόντισε να κάνει και μια στροφή γύρω από τον εαυτό της.

Η Λούρδη Λέον συνόδευσε το αποκαλυπτικό φόρεμα μόνο με μια μαύρη τσάντα και ένα ζευγάρι μαύρες μπότες προκειμένου τα αξεσουάρ να μην «καλύπτουν» τη στιλιστική της επιλογή.

Η πορεία στη μόδα για τη Λούρδη Λέον

Η 26χρονη Λούρδη Λέον, γνωστή με το παρατσούκλι Lola, έχει μια επιτυχημένη καριέρα στη βιομηχανία της μόδας και της ψυχαγωγίας.

Ζηλεύω γιατί είναι απίστευτη σε ό,τι κάνει. Είναι απίστευτη χορεύτρια, εξαιρετική ηθοποιός, παίζει πιάνο, είναι πολύ καλύτερη από εμένα

«Ζηλεύω γιατί είναι απίστευτη σε ό,τι κάνει. Είναι απίστευτη χορεύτρια, εξαιρετική ηθοποιός, παίζει πιάνο, είναι πολύ καλύτερη από εμένα σε ό,τι αφορά το ταλέντο» δήλωνε η Μαντόνα για την κόρη της στη βρετανική Vogue το 2019.

Η Λούρδη Λέον, παιδί που υποδέχτηκαν η Μαντόνα με τον ηθοποιό Carlos Leon το 1996, άρχισε να ασχολείται με τη μόδα στην εφηβεία της, ξεκινώντας μια σειρά ρούχων με τη μητέρα της.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024