Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαντόνα: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της περιοδείας της - Οι φωτογραφίες από τις πρόβες

Μαντόνα: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της περιοδείας της – Οι φωτογραφίες από τις πρόβες

Η «βασίλισσα της ποπ» νοσηλεύτηκε τον περασμένο Ιούνιο στο νοσοκομείο μετά από βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη. Λόγω της σοβαρής κατάστασης είχε αναβάλει την πολυαναμενόμενη περιοδεία της.

Στην καθημερινότητά της έχει επιστρέψει η Μαντόνα μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Η «βασίλισσα της ποπ» ετοιμάζεται για την περιοδεία της, με τίτλο «Celebration», και μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει τις πρόβες.

Στον λογαριασμό, που διατηρεί στο Instagram, η 65χρονη σταρ μοιράστηκε με τους 19 εκατομμύρια ακολούθους της μία σειρά φωτογραφιών, στις οποίες φαίνεται στα καλύτερα της.

Η Μαντόνα όχι μόνο δείχνει να έχει αναρρώσει πλήρως μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο, αλλά και να έχει επιστρέψει στις συνήθειες της, που δεν είναι άλλες από το να ποζάρει με σέξι διάθεση.

Η περιοδεία της θα ξεκινούσε από το Βανκούβερ

«Φωτογραφίες από τις πρόβες», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της και οι followers της έσπευσαν να την αποθεώσουν στα σχόλια.

«Ένα πράγμα που αγαπώ στη Μαντόνα είναι ότι δεν άφησε ποτέ κανέναν ή τίποτα να σταματήσει τη λάμψη της», «Σηκωθείτε, η μεγαλύτερη παράσταση στη γη πρόκειται να ξεκινήσει», «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Ανυπομονώ για την περιοδεία», «Είσαι θρύλος. Δεν χρειάζονται άλλα λόγια», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια των θαυμαστών της.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

Στιγμιότυπο από την πρόβα

Στιγμιότυπο από την προετοιμασία της

Στιγμιότυπο από την προετοιμασία της

Η Μαντόνα ξανά στη σκηνή

Στιγμιότυπο από την προετοιμασία της

Στιγμιότυπο από τα backstage

Στο νοσοκομείο με λοίμωξη

Η «βασίλισσα της ποπ» νοσηλεύτηκε τον περασμένο Ιούνιο σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη και λόγω της σοβαρής κατάστασης είχε αναγκαστεί να αναβάλλει την πολυαναμενόμενη περιοδεία της, με τίτλο «Celebration», η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει από το Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου.

Η Daily Mail αποκάλυψε ότι -όταν η Μαντόνα βρέθηκε αναίσθητη και εισήχθη στο νοσοκομείο- οι συνεργάτες της έκαναν έκτακτη σύσκεψη και προετοιμάστηκαν για το χειρότερο σενάριο.

Ο μάνατζέρ της κάλεσε σε σύσκεψη στο Zoom όλα τα μέλη της ομάδας για να οργανωθούν μπροστά στο ενδεχόμενο η Μαντόνα να πεθάνει, ενώ τα παιδιά της έσπευδαν την ίδια ώρα στο πλευρό της, στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, συγγενικό πρόσωπο της σταρ είπε στη DailyMail.com ότι πέρασαν αρκετές τραυματικές ημέρες, χωρίς να είναι σίγουροι ότι θα τα καταφέρει.

«Τις τελευταίες δύο ημέρες, κανείς δεν ήξερε πραγματικά τι θα γίνει και η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο. Γι’ αυτό κρατήθηκε μυστικό από το Σάββατο. Όλοι πίστεψαν ότι μπορεί να τη χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα της κατάστασης» είπε το ίδιο πρόσωπο.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024