Η πρώτη φωτογραφία της Μαντόνα μετά την περιπέτεια της υγείας της
Η Μαντόνα αναρρώνει και ανέβασε στιγμιότυπα στο προφίλ της, προκειμένου να ευχαριστήσει όσους ενδιαφέρθηκαν για εκείνη
Μετά από το «θρίλερ» με την υγεία της, η Μαντόνα επέστρεψε στα social media.
Η «βασίλισσα της ποπ» νοσηλεύτηκε πριν από λίγο καιρό στην εντατική, έπειτα από βακτηριακή λοίμωξη, κάτι που έγινε γνωστό μετά από επίσημη ανακοίνωση ότι αναβάλλεται η παγκόσμια περιοδεία της.
Το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουλίου, η 64χρονη ανέβασε τις πρώτες της φωτογραφίες μετά την περιπέτεια με την υγεία της.
Αυτή τη φορά η Μαντόνα, ποζάρει στην κάμερα του κινητού της για να βγάλει μια selfie φωτογραφία με ένα λούτρινο αρκουδάκι.
Δείτε τις εικόνες

Ακόμη, ανέβασε σαν δημοσίευση μία φωτογραφία, που αγκαλιάζει ένα μεγάλο μπουκέτο με ροζ τριαντάφυλλα και στην περιγραφή ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η ανάρτησή της μετά τη νοσηλεία της
Προ ημερών, η Μαντόνα είχε κάνει μία ανάρτηση και πάλι από το Instagram της, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της. Αρχικά, είπε ότι βρίσκεται «στον δρόμο της ανάρρωσης», καθώς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο πριν από μιάμιση εβδομάδα.
Επίσης, ευχαρίστησε τους φαν της για τη συναισθηματική υποστήριξη, δήλωσε ότι νιώθει απογοητευμένη που αναγκάστηκε να αναβάλει την περιοδεία της και ότι προ πάντων δεν θέλει να απογοητεύει τους φαν της και τους ανθρώπους που τη βοηθούν στην περιοδεία της.
Madonna speaks out for the first time since hospitalization:
“I’m on the road to recovery and incredible grateful for all the blessings in my life.” pic.twitter.com/ivDH8vY7N8
— Pop Base (@PopBase) July 10, 2023
- Diamond League: Τεντόγλου και Τζένγκο δοκιμάζονται στο Μονακό
- Σφυροκόπημα Ανδρουλάκη: Ακρίβεια παντού, οι πολίτες δεν χρειάζονται τη συμπόνοια σας αλλά λύσεις – Στο βήμα ο Μητσοτάκης
- Ελάτε να μου μιλήσετε, δεν δαγκώνω: Ο Μπιλ Γουόρντ των Black Sabbath μιλά για τις μέρες του σε αναπηρικό αμαξίδιο
- Θεσσαλονίκη: Πτήση προς Σαράγεβο επέστρεψε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω επιθετικού επιβάτη
- «Τον βάλαμε σε τζετ και κάναμε κύκλους για να μην μας δουν» – Πώς η Λίβερπουλ του Κλοπ πήγε να πάρει τον Εμπαπέ
- Hurriyet: Πουλήθηκαν οι S-400 σε άλλη χώρα του Κόλπου – Εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις
- BBC: «Στην Άρσεναλ με 40 εκατ. ευρώ ο Τζόλης»
- Η διατροφή που κρατά το κουνέλι σας υγιές, δραστήριο και χαρούμενο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442