Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Μαντόνα μιλά για πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας της - «Όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο...»

Η Μαντόνα μιλά για πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας της – «Όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο…»

Όλα όσα λέει η Μαντόνα για την περιπέτεια με την υγεία της

Να βρίσκει τα «πατήματά» της μοιάζει η Μαντόνα, μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προκαλώντας τεράστια ανησυχία τόσο στους δικούς της ανθρώπους, όσο και στους πολυάριθμους φαν της.

Ωστόσο, μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, η βασίλισσα της ποπ φαίνεται πως επιστρέφει δριμύτερη καθησυχάζοντας τους οικείους της αλλά και τους θαυμαστές της.

Μάλιστα, η Μαντόνα φαίνεται να επιστρέφει σιγά σιγά και στην καθημερινότητά της, καθώς νωρίτερα σήμερα ο φακός την κατέγραψε στο Upper East Side της Νέας Υόρκης να περπατάει παρέα με μια φίλη της, ενώ λίγη ώρα αργότερα η ίδια μίλησε για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας της με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την ανάρτηση συνοδεύει και μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται εμφανώς καταβεβλημένη, αλλά

Η ανάρτηση στης Μαντόνα

«Σας ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια. Προσευχές και λόγια παρηγοριάς και ενθάρρυνσης. Ένιωσα την αγάπη σας. Βρίσκομαι στο δρόμο της ανάρρωσης και είμαι απίστευτα ευγνώμων για όλες τις ευχές» αναφέρει αρχικά η Μαντόνα.

«Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω κανέναν που αγόρασε εισιτήρια για την περιοδεία μου» συμπληρώνει και εξηγεί στη συνέχεια πως:

«Δεν ήθελα επίσης να απογοητεύσω τους ανθρώπους που εργάστηκαν ακούραστα μαζί μου τους τελευταίους μήνες προκειμένου να ετοιμάσουμε το σόου. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν».

«Η προσοχή μου τώρα είναι στην υγεία μου και στο να γίνω πιο δυνατή και σας διαβεβαιώνω ότι θα επιστρέψω μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Το τρέχον σχέδιό μου είναι να επαναπρογραμματίσω το βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας και να ξεκινήσω τον Οκτώβριο στην Ευρώπη» αναφέρει σχετικά με τις συναυλίες της, οι οποίες ακυρώθηκαν, λόγω του προβλήματος υγείας.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για τη φροντίδα και την υποστήριξή σας» κατέληξε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Η περιπέτεια της υγείας της

Το Σάββατο 24 Ιουνίου η «βασίλισσα της ποπ» ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 64χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Μάλιστα, η κατάσταση της υγείας της ήταν τέτοια που οι μάνατζέρ της φοβήθηκαν ότι θα πεθάνει και συγκάλεσαν επείγουσα συνάντηση στο Zoom, για να διαχειριστούν την κατάσταση.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, η ομάδα, αποτελούμενη από μακροχρόνιους συνεργάτες της, εξέφρασε την ανησυχία της όταν έμαθε ότι η τραγουδίστρια βρέθηκε αναίσθητη στην κατοικία της στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια εισήχθη στη ΜΕΘ, όπου διασωληνώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

«Πιστεύαμε ότι θα την χάσουμε»

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, οι συγγενείς της προετοιμάζοντας για το χειρότερο, σύμφωνα με όσα ανέφερε μέλος της οικογένειάς στη DailyMail.

«Περάσαμε αρκετές δύσκολες ημέρες χωρίς να είμαστε σίγουροι αν η ίδια θα τα καταφέρει» είπαν τότε. Πρόσθεσαν δε ότι η σοκαριστική κατάρρευση ήταν ένα κάλεσμα αφύπνισης για τη Μαντόνα, η οποία πιστεύει ότι είναι «ανίκητη» και πίεζε τον εαυτό της εξαιρετικά σκληρά για να προετοιμαστεί για την περιοδεία.

«Τις τελευταίες δύο ημέρες, κανείς δεν ήξερε πραγματικά πώς θα εξελιχθεί το πρόβλημα της υγείας της και η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο» είπε τότε συγγενής. «Γι’ αυτό το λόγο κρατήθηκε μυστικό από το Σάββατο. Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να την χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα της κατάστασης».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024