Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η σχέση του Νίκου Αποστολόπουλου με τη Μαίρη Χρονοπούλου - «Είχε έναν τρόπο να...»

Η σχέση του Νίκου Αποστολόπουλου με τη Μαίρη Χρονοπούλου – «Είχε έναν τρόπο να…»

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος σχολίασε τα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» έδωσε ο σχεδιαστής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος, μιλώντας για την Κατερίνα Καινούργιου, τον Στέφανο Κασσελάκη και τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος σχολίασε τα πρόσωπα της τηλεόρασης, ενώ μίλησε και για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Θα ήθελα αυτή η κοπέλα να βρει έναν καλό άνθρωπο που να αγαπά πραγματικά την Κατερίνα, να τη νοιάζεται, να της δίνει ασφάλεια που θέλει. Η Κατερίνα Καινούριου είναι αρκετά ανασφαλής σαν άνθρωπος», σημείωσε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Αναφορικά με την αλλαγή ώρας της εκπομπής της Φαίης Σκορδά ο Νίκος Αποστολόπουλος έκανε λόγο για ένα ξεφούσκωτο μπαλόνι. «Αυτή η εκπομπή δεν πάει. Δεν κυλάει. Ούτε πέρυσι κύλαγε, ούτε φέτος κυλάει. Και η ώρα είναι ακατάλληλη. Η Φαίη ξεκινάει αργά. Την ώρα που τα υπόλοιπα κανάλια στα πρωινά έχουν αναμασήσει όλα αυτά που θα πει μετά και είναι πια σαν ένα μπαλόνι ξεφούσκωτο. Την έχουν βάλει εκεί σαν κυριούλα να λέει κάτι θεματάκια και να είναι και πολύ γλυκιά. Δεν τσουλάει. Με το πάνελ της Φαίης ξεψυχάς», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος για τη Μαίρη Χρονοπούλου

«Και η Μαλέκσου είναι ανασφαλής αλλά πρέπει να επιστρέψει στην τηλεόραση. Δε θα μου λείψει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αν δεν επιστρέψει στην τηλεόραση. Το ταλέντο της είναι να είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου», συνέχισε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Θεωρώ λάθος του Κασσέλακη να λέει ότι δεν ξέρει να μεγαλώσει ένα κορίτσι και να θέλει δύο αγόρια. Τα μανταλάκια είναι για τα περιοδικά. Ζούσαμε ως τώρα την ‘μπισμπικιάδα’, τώρα έχουμε την ‘κασσελεκιάδα’», σημείωσε αναφορικά με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι σπουδαίο κεφάλαιο του ελληνικού κινηματογράφου. Θυμάμαι τον τρόπο που σε άγγιζε με τα χέρια της, είχε έναν τρόπο να σου πιάνει τα χέρια πολύ δυνατό

Ο γνωστός σχεδιατής μίλησε και για τη γνωριμία του με τη σπουδαία Μαίρη Χρονοπούλου, που έφυγε την Παρασκευή από τη ζωή.

«Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι σπουδαίο κεφάλαιο του ελληνικού κινηματογράφου. Θυμάμαι τον τρόπο που σε άγγιζε με τα χέρια της, είχε έναν τρόπο να σου πιάνει τα χέρια πολύ δυνατό».

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024