Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστυνομικός μαστροπός: Έρχονται νέες αποκαλύψεις για τη δράση του

Αστυνομικός μαστροπός: Έρχονται νέες αποκαλύψεις για τη δράση του

Ο 40χρονος αστυνομικός μαστροπός προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ενώ οι αρχές ερευνούν παλιότερα περιστατικά κακοποίησης

Ο 40χρονος αστυνομικός συνελήφθη μετά την κατάθεση της 34χρονης από το Καμερούν στην αστυνομία, και αφού ο ίδιος έλαβε προσημειωμένα χαρτονομίσματα από το θύμα. Ο ίδιος προφυλακίστηκε καθώς δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα για την αθωότητά του.

Ο αστυνομικός μαστροπός ενώ όλα τα στοιχεία είναι εις βάρος του, αρνείται τις κατηγορίες ισχυριζόμενος ότι το θύμα έχει ψυχολογικά προβλήματα ενώ υποστηρίζει ότι έχει ειλικρινή συναισθήματα για τη 34χρονη από το Καμερούν.

«Μου λέει αν κάνεις μήνυση κανένας δε θα σε πιστέψει. Θα πω ότι είσαι τρελή, δεν πας καλά, το μυαλό σου δεν δουλεύει καλά»

Τη γυναίκα, που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όσο ήταν στα χέρια του αστυνομικού, παρακολουθεί ψυχολόγος προκειμένου να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά τα βασανιστήρια που υπέστη τα τελευταία χρόνια.

Την ίδια στιγμή η 34χρονη από το Καμερούν φαίνεται πως δεν είναι η μόνη γυναίκα που είχε πέσει θύμα του αστυνομικού. Από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του αστυνομικού οι αρχές επικεντρώθηκαν σε μία γυναίκα με καταγωγή από τη Ρουμανία, που είχε σχέση με τον αστυνομικό και υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι αυτός την εκμεταλλευόταν όπως και την 34χρονη.

Η γυναίκα από τη Ρουμανία αναμένεται να καταθέσει στις αρχές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι και η ίδια είχε πέσει θύμα μαστροπείας.

Τα στοιχεία που «καίνε» τον αστυνομικό δεν σταματούν εδώ. Εκτός από τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα που βρέθηκαν στην κατοχή του, υπάρχουν μαρτυρίες και φωτογραφικό υλικό να παίρνει χρήματα από την 34χρονη γυναίκα.

Το χρονικό

Ο εν ενεργεία αστυνομικός υπηρετούσε σε πεζές περιπολίες όταν και γνώρισε την 34χρονη. Της παρουσιάστηκε ως… «φύλακας – άγγελος» και της πρότεινε να την φιλοξενήσει στο σπίτι του για να μην κινδυνεύει. Από τότε άρχισε ο Γολγοθάς της.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η 34χρονη, ο αστυνομικός άρχισε να της ζητάει χρήματα και να την εκβιάζει. Της έλεγε πως τα λεφτά που βγάζει είναι λίγα και πως αν δεν τον βοηθούσε θα σταματούσε να την προστατεύει. Την παρακολουθούσε ακόμη και με το περιπολικό για να βεβαιωθεί πως πηγαίνει στα ερωτικά ραντεβού.

«Με απειλούσε πως θα με σκοτώσει και θα πετάξει το πτώμα μου να μην με βρει κανείς. Ότι θα με διώξει από τη χώρα, ότι δεν θα μπορέσω να ξαναδουλέψω για να βγάλω λεφτά και θα το κανονίσει αυτός, ότι θα με στείλει στο Καμερούν που ξέρει ότι κινδυνεύω και ότι θα με συλλάβει η αστυνομία. Μου έλεγε ακόμη και ότι θα με κλείσει στο ψυχιατρείο», δήλωσε η 34χρονη καταγγέλλουσα.

Μάλιστα ο ίδιος την είχε απειλήσει με όπλο όταν αυτή του είπε ότι θα του κάνει μήνυση λέγοντάς της ότι δεν θα την πιστέψει κανείς και ότι θα την βγάλει τρελή. Ακόμα την απείλησε και με τη ζωή της.

«Μου λέει αν κάνεις μήνυση κανένας δε θα σε πιστέψει. Θα πω ότι είσαι τρελή, δεν πας καλά, το μυαλό σου δεν δουλεύει καλά, θα σε βάλω μέσα στο νοσοκομείο, θα μείνεις εκεί όλη τη ζωή σου και μια μέρα με κράτησε από τον λαιμό τόσο δυνατά που ήθελε να με σκοτώσει. Μια φορά μου έβγαλε και όπλο μέσα στην πολυκατοικία. Μου λέει «Εσύ παίζεις μαζί μου; Το βλέπεις έχω όπλο». Αν πάω να κάνω μήνυση θα με σκοτώσει».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024