Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστυνομικός μαστροπός: «Φοβόμουν ότι θα με σκότωνε – Ήθελα να αυτοκτονήσω» συγκλονίζει η 34χρονη

Αστυνομικός μαστροπός: «Φοβόμουν ότι θα με σκότωνε – Ήθελα να αυτοκτονήσω» συγκλονίζει η 34χρονη

«Έχω δύο παιδιά, με απειλούσε με όπλο» λέει η γυναίκα από το Καμερούν που έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια του αστυνομικού

Για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του αστυνομικού-μαστροπού, ο οποίος τη βίαζε, την εξέδιδε και της έπαιρνε τα χρήματα, μίλησε η 34χρονη γυναίκα από το Καμερούν.

Η γυναίκα αποκαλύπτει ότι την είχε απειλήσει με όπλο και συγκλονίζει λέγοντας ότι φοβόταν ότι θα τη σκοτώσει και ήθελε να αυτοκτονήσει.

«Δεν είμαι καλά. Τώρα πάω να κάνω μπάνιο και πάω στον ψυχολόγο, γιατί δεν είμαι καλά», ήταν τα πρώτα λόγια της 34χρονης γυναίκας από το Καμερούν, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η 34χρονη είναι μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 9 και 13 ετών, τα οποία βρίσκονται στη χώρα της και έχει πάνω από τέσσερα χρόνια να τα δει. Με τον αστυνομικό γνωρίστηκαν στην Ομόνοια.

«Έχω μεγάλη ιστορία. Έφυγα από την πατρίδα μου γιατί είχα μεγάλο πρόβλημα. Στην Ελλάδα είμαι μόνη μου. Ήρθα πριν τέσσερα χρόνια» αναφέρει.

«Αυτός που ήταν μαζί μου τα ήξερε όλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί μου έκανε και αυτό το κακό, αφού ήξερε την ιστορία μου» λέει η 34χρονη για τον αστυνομικό-μαστροπό.

«Η μητέρα του λέει ψέματα»

«Αυτά που άκουσες αυτά έγιναν. Είδα χθες τη μητέρα του να μιλάει να λέει ψέματα ότι δε με ξέρει. Την ήξερα, αλλά δε μιλούσα κάθε μέρα μαζί της. Αυτή λέει ψέματα, αλλά έβαζε το παιδί της να μου ζητάει λεφτά. Αυτός μου το είπε ότι η μητέρα του ζητάει λεφτά συνέχεια. Άκουσα αυτά που είπε χθες που έκλαιγε. Όλα είναι ψέματα. Και το παιδί της λέει ψέματα» καταγγέλλει η γυναίκα.

«Φοβόμουν ότι θα με σκότωνε ήθελα να αυτοκτονήσω. Μου είχε βγάλει και όπλο» αποκαλύπτει και συγκλονίζει.

«Θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες που είναι σαν εμένα να μην κλείνουν το στόμα. Πρέπει να μιλάτε. Όχι «κάτσε ήσυχη». Πρέπει να μιλάνε. Εγώ δεν ήξερα ότι ο κόσμος μπορεί να με βοηθήσει,  ούτε εσένα δεν ξέρω. Αλλά βλέπω πως με παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια και με ρωτάνε πώς είμαι και αν χρειάζομαι βοήθεια. Η Ελλάδα δεν είναι δική μου πατρίδα, αλλά βλέπω ότι υπάρχει και καλός κόσμος που θέλει να με βοηθήσει» λέει συγκινημένη.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024