Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστυνομικός – μαστροπός: «Αυτή ήθελε παντρειά» λέει η μητέρα του – Τα στοιχεία που τον καίνε

Αστυνομικός – μαστροπός: «Αυτή ήθελε παντρειά» λέει η μητέρα του – Τα στοιχεία που τον καίνε

Υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας – Καταθέτει πρώην σύντροφος του αστυνομικού – μαστροπού

Συγκλονίζει η υπόθεση μαστροπείας μιας 34χρονης γυναίκας από το Καμερούν, η οποία ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του υπαρχιφύλακα της Διεύθυνσης Περιπολιών της ΕΛ.ΑΣ., που την κακοποιούσε, τη βίαζε και την εξέδιδε παίρνοντας όλα της τα χρήματα.

Τα στοιχεία σε βάρος του αστυνομικού – μαστροπού φέρονται να είναι αδιάσειστα.

Η μητέρα του αστυνομικού, ωστόσο, ισχυρίζεται ότι «δεν έχει σχέση με την κοπέλα και απλά τη βοηθούσε» και μιλά υποτιμητικά για το θύμα.

«Είμαστε συνταξιούχοι δάσκαλοι, τον μεγαλώσαμε με αρχές και ιδανικά. Ήθελε να γίνει αστυνομικός για να βοηθάει. Την έβγαλαν από το σπίτι της και τη φιλοξενούσε στο δικό του. Της είχε εμπιστοσύνη, είχε τα κλειδιά του σπιτιού του. Προσπαθούσε να της βρει σπίτι, την έβαλε στο δικό του για λίγες μέρες…» είπε αρχικά η μητέρα του αστυνομικού, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Δεν είχε σχέση μαζί της, τι σχέση να είχε με αυτή τη γυναίκα. Αυτή προσπαθούσε να τον παντρευτεί, αυτή ήθελε παντρειά. Ποιος τη θέλει αυτή τη γυναίκα, αυτή εκδιδόταν σε ξενοδοχεία. Δεν ξέρω που γνωρίστηκαν, εγώ δεν την είχα δει. Όλα είναι συκοφαντίες. Δεν τη βίασε, ούτε τη χτύπησε. Αυτή του έλεγε να την πάει στα ξενοδοχεία για δουλειά» υποστήριξε αν και ο αστυνομικός συνελήφθη αφότου παρέλαβε από το θύμα 500 ευρώ και στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα χρήματα.

Τα στοιχεία που «καίνε» τον αστυνομικό – μαστροπό

Εκτός από τη συγκλονιστική κατάθεση της 34χρονης γυναίκας από το Καμερούν, σύμφωνα με την εκπομπή, υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας, στο οποίο έχει καταγραφεί ο κατηγορούμενος να αφήνει την κοπέλα σε ξενοδοχείο και στη συνέχεια να επιστρέφει για να την πάρει.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, ο 40χρονος έδινε κάποια χρήματα στο θύμα, όμως στη συνέχεια άρχισε να της παίρνει τα χρήματα που έβγαζε.

Καταθέτει πρώην σύντροφος του αστυνομικού

Ο 40χρονος αστυνομικός κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 34χρονη από το Καμερούν επί δύο χρόνια, σύμφωνα με την καταγγελία

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλες γυναίκες που βρέθηκαν στην ίδια θέση και μάλιστα, την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να καταθέσει στις αρχές μια πρώην σύντροφος του 40χρονου με καταγωγή από τη Ρουμανία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν 10 χρόνια μια γυναίκα είχε καταγγείλει ότι ο αστυνομικός την παρενοχλούσε, ωστόσο η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Ο κατηγορούμενος αστυνομικός έχει συλληφθεί για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση στην Αττική και τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ όπως ανακοίνωσε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διετάχθη και ένορκη διοικητική εξέταση εις βάρος του.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024