Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστυνομικός μαστροπός: Ξεσκονίζουν το παρελθόν του 40χρονου που εξέδιδε τη γυναίκα από το Καμερούν

Αστυνομικός μαστροπός: Ξεσκονίζουν το παρελθόν του 40χρονου που εξέδιδε τη γυναίκα από το Καμερούν

Ο 40χρονος αστυνομικός επί δύο χρόνια βίαζε και εξέδιδε την 34χρονη από το Καμερούν έως ότου η γυναίκα βρήκε το θάρρος να τον καταγγείλει

Η 34χρονη γυναίκα από το Καμερούν ζούσε έναν Γολγοθά στα χέρια του υπαρχιφύλακα της Διεύθυνσης Περιπολιών της ΕΛ.ΑΣ., που την κακοποιούσε, τη βίαζε και την εξέδιδε αρπάζοντάς της όλα τα χρήματα.

Ο ίδιος εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως αστυνομικός εκβίαζε το θύμα με φυλάκιση ή απέλαση ενώ της ζητούσε όλο και περισσότερα χρήματα προκειμένου υποτίθεται να την παντρευτεί για να μπορέσει η γυναίκα να εξασφαλίσει τη νόμιμη διαμονή της στη χώρα.

Οι αρχές δεν αποκλείουν ο 40χρονος αστυνομικός να έχει ανάλογο παρελθόν και να υπάρχουν και άλλες γυναίκες που έχουν πέσει θύματα του.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός είχε σχέσεις με μια αλλοδαπή γυναίκα την οποία οι αρχές ψάχνουν να βρουν για να διερευνήσουν εάν έχει πέσει κι αυτή θύμα του.ι αυτή την παρότρυνε να τον καταγγείλει.

Βρήκε το θάρρος να μιλήσει

Ευτυχώς η 34χρονη γυναίκα, αν και ευάλωτη στη χώρα εξαιτίας της καταγωγής της, βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τον μαστροπό της που είναι και αστυνομικός και μετά από έρευνα του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων ο 40χρονος συνελήφθη.

«Ο αστυνομικός δεν ήθελε να φύγω από αυτόν. Συνέχεια με χτυπάει, παίρνει τα λεφτά μου, να του πληρώνω το σπίτι, να του πληρώνω το αμάξι…»

Η γυναίκα κατέθεσε παρουσία ψυχολόγου ότι την τελευταία διετία ο 34χρονος τη βίαζε συστηματικά και την εξέδιδε παρακρατώντας τα χρηματικά ποσά, ενώ χρησιμοποιούσε απειλές, καθώς και ψυχολογική και σωματική βία.

Ο αστυνομικός φέρεται να προσέγγισε την γυναίκα εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του και με το πρόσχημα της προστασίας, ενώ φέρεται να της είχε υποσχεθεί ότι θα την παντρευτεί προκειμένου εκείνη να εξασφαλίσει μόνιμη διαμονή στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε το θύμα στο Εσωτερικών Υποθέσεων, όταν πριν από μια περίπου εβδομάδα συνέβη η τελευταία απόπειρα βιασμού, η γυναίκα εξωθήθηκε σε απόπειρα αυτοκτονίας και απείλησε ότι θα πηδήξει από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου.

Τα μετρητά στο σπίτι

Μετά την καταγγελία, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας κατά την οποία ο αστυνομικός συνελήφθη αφού προηγουμένως είχε παραλάβει από την καταγγέλλουσα το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευή κινητού τηλεφώνου και το χρηματικό ποσό των 3.850 ευρώ, από τα οποία τα 500 ήταν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που ο κατηγορούμενος είχε ήδη τοποθετήσει σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο απόκρυψης, εντός χώρου στον οποίο είχε αποκλειστική πρόσβαση.

«Μου ζήτησε να συνευρεθώ με τον προϊστάμενό του»

«Ο αστυνομικός δεν ήθελε να φύγω από αυτόν. Συνέχεια με χτυπάει, παίρνει τα λεφτά μου, να του πληρώνω το σπίτι, να του πληρώνω το αμάξι…» ανέφερε αρχικά μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR η 34χρονη.

Παράλληλα, μίλησε και για τα χρήματα που της ζητούσε ο 40χρονος για να την παντρευτεί και να μπορέσει να λάβει άδεια παραμονής στην Ελλάδα, αλλά και για όσα της έπαιρνε καθημερινά από τα ραντεβού που έκανε.

«Ήθελε 20.000 ευρώ για να παντρευτώ μαζί του, μετά λέει θέλει 50.000 για να παντρευτεί μαζί μου. Ζητάει 20 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, λέει 50 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, θέλει 100 ευρώ» πρόσθεσε.

Επίσης, η γυναίκα από το Καμερούν, κατήγγειλε ότι ο 40χρονος αστυνομικός της ζητούσε να συνευρεθεί ερωτικά με τον προϊστάμενό του.

«Θέλει να πάω με το αφεντικό του, που είναι αστυνομικός, να κάνω έρωτα μαζί του για να με προσέχει, γιατί είναι ένας πολύ δυνατός…» είπε η 34χρονη.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024