Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστυνομικός μαστροπός: Προθεσμία πήρε ο 40χρονος που κατηγορείται ότι εξέδιδε 34χρονη

Αστυνομικός μαστροπός: Προθεσμία πήρε ο 40χρονος που κατηγορείται ότι εξέδιδε 34χρονη

Ο 40χρονος κατηγορείται ότι επί δύο χρόνια βίαζε και εξέδιδε μια 35χρονη γυναίκα με καταγωγή από το Καμερούν έναντι αμοιβής.

Αύριο, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, θα απολογηθεί ο 40χρονος αστυνομικός, που κατηγορείται ότι εκβίαζε και εξέδιδε μια 34χρονη.

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης ενώπιον του ανακριτή, χωρίς να εκπροσωπείται από δικηγόρο, και αφού ζήτησε, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.

Ο αστυνομικός φέρεται να της ζητούσε να συνευρεθεί ερωτικά με τον προϊστάμενό του

Ο 40χρονος αστυνομικός κατηγορείται ότι επί δύο χρόνια βίαζε και εξέδιδε μια γυναίκα με καταγωγή από το Καμερούν έναντι αμοιβής. Ο ίδιος φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες, στάση που αναμένεται να κρατήσει και αύριο ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Αποφάσισε να τον καταγγείλλει

Η 34χρονη με καταγωγή από το Καμερούν, για δύο ολόκληρα χρόνια, ζούσε μία κόλαση με καθημερινούς βιασμούς, ξυλοδαρμούς, αναγκαστική εκπόρνευση και εκβιασμούς.

Ο 40χρονος αστυνομικός υπηρετούσε  στις πεζές περιπολίες και εκεί τη γνώρισε. Εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, την προσέγγισε με το πρόσχημα της παροχής προστασίας και τη μετέφερε σπίτι του. Τότε άρχισε ο Γολγοθάς της.

Πριν λίγες ημέρες, πήρε την απόφαση να τον καταγγείλει. Οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. κατέστρωσαν ένα καλά οργανωμένο σχέδιο για να τον συλλάβουν, με προσημειωμένα χαρτονομίσματα που είχε στην κατοχή της η γυναίκα.

Παράλληλα, εκτός από τα 500 ευρώ που ήταν προσημειωμένα, οι αστυνομικοί κατά την έρευνα στο σπίτι εντόπισαν και περίπου 3.000 ευρώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σε δωμάτιο το οποίο ήταν πάντα κλειδωμένο.

Με αυτά τα πειστήρια ο υπαρχιφύλακας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε εναντίον του κακουρηματικές διώξεις, ενώ σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτή.

«Μου ζήτησε να συνευρεθώ με τον προϊστάμενό του»

«Ο αστυνομικός δεν ήθελε να φύγω από αυτόν. Συνέχεια με χτυπάει, παίρνει τα λεφτά μου, να του πληρώνω το σπίτι, να του πληρώνω το αμάξι…» ανέφερε η 34χρονη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR η 34χρονη.

Παράλληλα, μίλησε και για τα χρήματα που της ζητούσε ο 40χρονος για να την παντρευτεί και να μπορέσει να λάβει άδεια παραμονής στην Ελλάδα, αλλά και για όσα της έπαιρνε καθημερινά από τα ραντεβού που έκανε.

Συγγενείς του μίλησαν στο Live News και τόνισαν πως έχουν πέσει από τα σύννεφα

«Ήθελε 20.000 ευρώ για να παντρευτώ μαζί του, μετά λέει θέλει 50.000 για να παντρευτεί μαζί μου. Ζητάει 20 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, λέει 50 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, θέλει 100 ευρώ» πρόσθεσε.

Επίσης, η γυναίκα από το Καμερούν, κατήγγειλε ότι ο 40χρονος αστυνομικός της ζητούσε να συνευρεθεί ερωτικά με τον προϊστάμενό του.

«Θέλει να πάω με το αφεντικό του, που είναι αστυνομικός, να κάνω έρωτα μαζί του για να με προσέχει, γιατί είναι ένας πολύ δυνατός…» είπε.

Τα στοιχεία που «καίνε» τον μαστροπό

Εκτός από τη συγκλονιστική κατάθεση της 34χρονης γυναίκας, υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας, στο οποίο έχει καταγραφεί ο κατηγορούμενος να αφήνει την κοπέλα σε ξενοδοχείο και στη συνέχεια να επιστρέφει για να την πάρει.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, ο 40χρονος έδινε κάποια χρήματα στο θύμα, όμως στη συνέχεια άρχισε να της παίρνει τα χρήματα που έβγαζε.

Δεν το πιστεύουν οι συγγενείς του αστυνομικού

Συγγενείς του αστυνομικού που κατηγορείται για μαστροπεία μίλησαν στο Live News και τόνισαν πως έχουν πέσει από τα σύννεφα μετά την καταγγελία της 34χρονης.

«Ήταν πολύ καλό παιδί, ήταν πολλά χρόνια στην αστυνομία. Ήταν ήσυχο παιδί, ερχόταν πότε πότε με κοπέλα στο χωριό, αλλά οι περισσότεροι δεν ξέρουμε τι γινόταν. Δεν έδειξε κάτι κακό», ανέφερε συγγενής του.

Άλλος συγγενής του αστυνομικού ανέφερε πως «μπορεί να είναι ψέμα. Εάν όντως το έκανε, θα τιμωρηθεί. (…) Ερχόταν στο χωριό, έπαιρνε το αεροβόλο και πήγαινε στο κυνήγι, αλλά μέσα στο χωριό δεν άκουσα τίποτα».

Βρέθηκε και δεύτερο θύμα

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία ερευνά και την καταγγελία μιας γυναίκας από τη Ρουμανία που φέρεται να είναι η πρώην συντρόφου του αστυνομικού. Όπως έγινε γνωστό, η 40χρονη έχει καταγγείλει στις Αρχές ότι είχε παρόμοια κακοποιητική συμπεριφορά και απέναντί της.

Η νέα μάρτυρας αναμένεται να καταθέσει αύριο στις Εσωτερικές Υποθέσεις. Από το περιεχόμενο των όσων πει θα εξαρτηθεί εάν υπάρξει συμπληρωματική δικογραφία.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024