Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προφυλακίστηκε ο αστυνομικός μαστροπός που εξέδιδε την 34χρονη από το Καμερούν

Προφυλακίστηκε ο αστυνομικός μαστροπός που εξέδιδε την 34χρονη από το Καμερούν

Δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα - Τις επόμενες μέρες θα κληθεί και η 34χρονη να καταθέσει

Το δρόμο για τη φυλακή έδειξαν ανακρίτρια και εισαγγελέας στον 40χρονο αστυνομικό ο οποίος είναι κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος της 34χρονη γυναίκας από το Καμερούν που τον κατήγγειλε για σειρά αξιόποινων πράξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος, απολογούμενος κράτησε αρνητική στάση, αλλά οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και τον εισαγγελέα που μετά από πολύωρη απολογία τον έκριναν από κοινού προσωρινά κρατούμενο.

Τον κατήγγειλε μία ακόμα γυναίκα

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, ακόμα μια γυναίκα από τη Ρουμανία μετέβη στις αστυνομικές αρχές για να καταγγείλει τον 40χρονο για αντίστοιχες αξιόποινες πράξεις.

Η νεαρή γυναίκα αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθεί από την ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει για όσα η ίδια έχει καταγγείλει στις αστυνομικές αρχές.

«Φοβόμουν ότι θα με σκότωνε – Ήθελα να αυτοκτονήσω»

Για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του αστυνομικού-μαστροπού, ο οποίος τη βίαζε, την εξέδιδε και της έπαιρνε τα χρήματα, μίλησε η 34χρονη γυναίκα από το Καμερούν.

Η 34χρονη αποκάλυψε ότι ο αστυνομικός την είχε απειλήσει με όπλο και συγκλονίζει λέγοντας ότι φοβόταν ότι θα τη σκοτώσει και ήθελε να αυτοκτονήσει.

Η 34χρονη είναι μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 9 και 13 ετών, τα οποία βρίσκονται στη χώρα της και έχει πάνω από τέσσερα χρόνια να τα δει. Με τον αστυνομικό γνωρίστηκαν στην Ομόνοια.

«Έχω μεγάλη ιστορία. Έφυγα από την πατρίδα μου γιατί είχα μεγάλο πρόβλημα. Στην Ελλάδα είμαι μόνη μου. Ήρθα πριν τέσσερα χρόνια» αναφέρει, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Αυτός που ήταν μαζί μου τα ήξερε όλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί μου έκανε και αυτό το κακό, αφού ήξερε την ιστορία μου» λέει η 34χρονη για τον αστυνομικό-μαστροπό.

«Αυτά που άκουσες αυτά έγιναν. Είδα χθες τη μητέρα του να μιλάει να λέει ψέματα ότι δε με ξέρει. Την ήξερα, αλλά δε μιλούσα κάθε μέρα μαζί της. Αυτή λέει ψέματα, αλλά έβαζε το παιδί της να μου ζητάει λεφτά. Αυτός μου το είπε ότι η μητέρα του ζητάει λεφτά συνέχεια. Άκουσα αυτά που είπε χθες που έκλαιγε. Όλα είναι ψέματα. Και το παιδί της λέει ψέματα» καταγγέλλει η γυναίκα.

«Θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες που είναι σαν εμένα να μην κλείνουν το στόμα. Πρέπει να μιλάτε. Όχι «κάτσε ήσυχη». Πρέπει να μιλάνε. Εγώ δεν ήξερα ότι ο κόσμος μπορεί να με βοηθήσει,  ούτε εσένα δεν ξέρω. Αλλά βλέπω πως με παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια και με ρωτάνε πώς είμαι και αν χρειάζομαι βοήθεια. Η Ελλάδα δεν είναι δική μου πατρίδα, αλλά βλέπω ότι υπάρχει και καλός κόσμος που θέλει να με βοηθήσει» λέει συγκινημένη.

Πώς συνελήφθη – Τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα

Η 35χρονη με καταγωγή από το Καμερούν πήρε την απόφαση να τον καταγγείλει. Οι αστυνομικοί, της έδωσαν 500€ προσημειωμένα σε περίπτωση που της ζητούσε χρήματα. Τα πήρε. Του είπε πως πάει να πετάξει τα σκουπίδια και όταν βγήκε από το σπίτι του, οι Αρχές μπήκαν μέσα και τον συνέλαβαν.

Εκτός από τα 500 ευρώ που ήταν προσημειωμένα, οι αστυνομικοί κατά την έρευνα στο σπίτι εντόπισαν και περίπου 3.000 ευρώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σε δωμάτιο το οποίο ήταν πάντα κλειδωμένο.

Με αυτά τα πειστήρια ο υπαρχιφύλακας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε εναντίον του κακουρηματικές διώξεις.

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024