Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μιχαηλίδου στον Κασσελάκη: Δεν ήμουν καλεσμένη του, ούτε πήγα για βίντεο κλιπ

Μιχαηλίδου στον Κασσελάκη: Δεν ήμουν καλεσμένη του, ούτε πήγα για βίντεο κλιπ

«Ήταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα», δήλωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου για τον κ. Κασσελάκη

Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη δίνει η υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, μετά την ανάρτηση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία είχε υποστηρίξει ότι η κ. Μιχαηλίδου «εμφανίστηκε απρόσκλητη» στη χθεσινή του (27/9) επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας, συνιστώντας της μάλιστα «να είναι πιο προσεκτική στο μέλλον».

«Σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα» ο Κασσελάκης

«Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα, βάσει του θεσμικού μου ρόλου», σημειώνει η Δόμνα Μιχαηλίδου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν ήταν ούτε «καλεσμένη του κ. Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεο κλιπ».

Όπως επισημαίνει, μάλιστα, η υφυπουργός, της προκάλεσε «πολύ δυσάρεστη έκπληξη» να βλέπει «έναν πολιτικό της γενιάς της να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα».

«Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας»

«Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά ως η καθόλα αρμόδια Υφυπουργός για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Άρα; «Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός; Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας», τονίζει στην ανάρτησή της.

Και προσθέτει χαρακτηριστικά: «Ήταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα. Έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα. Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ; Εμείς πάντως στο Υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση».

Κασσελάκης: Η Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην παρουσία της υφυπουργού Παιδείας στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, όπου βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, λέγοντας σε ανάρτησή του πως η Δόμνα Μιχαηλίδου «εμφανίστηκε απρόσκλητη».

Να σημειωθεί, εξάλλου, ότι είχε προκαλέσει εντύπωση το γεγονός πως στις σχετικές αναρτήσεις Κασσελάκη για την επίσκεψή του στο σχολείο με μαθητές ΑμΕΑ, δεν υπήρχε καμία αναφορά στην κυρία Μιχαηλίδου, ούτε και στο βίντεο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο φαινόταν ο ίδιος να συνομιλεί με εκπαιδευτικούς και προσωπικό και, μεταξύ άλλων, να εξανίσταται για την έλλειψη κατάλληλου κτιρίου για το σχολείο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «θα σας το βρω εγώ την επόμενη εβδομάδα άμα θέλετε».

Αυτή η… απόκρυψη της παρουσίας Μιχαηλίδου, ωστόσο, προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, έτσι ο κ. Κασσελάκης προχώρησε σε ανάρτηση-απάντηση στο Twitter, για να υποστηρίξει ότι η υφυπουργός «εμφανίστηκε απρόσκλητη», από την οποία ζήτησε, μάλιστα, να «είναι πιο προσεκτική στο μέλλον».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει το ζήτημα «δευτερεύον» και κάνει λόγο για «πολιτική εκμετάλλευση» από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας και των μέσων ενημέρωσης…

Sports in

Με Παπανικολάου στο Game 3 ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Παπανικολάου θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του Game 3 με τη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024