Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Η αφιέρωση του Γαλανόπουλου

ΑΕΚ: Η αφιέρωση του Γαλανόπουλου

Η ιδιαίτερη αφιέρωση του Κώστα Γαλανόπουλου μετά τη μεγάλη νίκη στη Λεωφόρο και το σχόλιό του για όσα έγιναν πριν τη σέντρα.

Στον Μιχάλη Κατσούρη αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού ο Κώστας Γαλανόπουλος μιλώντας στην Cosmote TV ενώ τόνισε ότι δεν πρέπει να παίρνει όλους η μπάλα, αναφερόμενος στο πανό που σηκώθηκε πριν το ματς.

Όσα είπε ο Γαλανόπουλος:

«Ηταν μία νίκη και σε ένα παιχνίδι που χρειαζόμασταν κι εμείς να πάρουμε. Ξεκίνησε καλά ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα και βελτιωνόταν. Ηταν δύσκολο μετά από μία τέτοια στη νίκη να κάνουμε το παιχνίδι μας κι εδώ. Το κάναμε και είμαστε χαρούμενοι. Νιώθω στον αγωνιστικό χώρο ήμασταν λίγο πιο φρέσκοι από τον Παναθηναϊκό. Στις περισσότερες μονομαχίες ήμασταν νικητές και έπαιξε ρόλο αυτό».

Για τη δύσκολη εβδομάδα;

«Μας στεναχώρησε η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. συνεχίσαμε όμως με δυο δύσκολα παιχνίδια. Κάναμε δυο νίκες σε δύσκολες έδρες. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή την ένταση».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ γυρίζει φέτος παιχνίδια;

«Η ομάδα έχει χτίσει από πέρυσι το δικό της χαρακτήρα. Ισως δε συνέβαινε τόσο συχνά πέρυσι αυτό. Είναι η μενταλιτέ αυτής της ομάδας.

Ένα τελευταίο μόνο: Θέλουμε να αφιερώσουμε και αυτή τη νίκη στον Μιχάλη και την οικογένειά του. Μην τους πάρει όλους η μπάλα. Υπήρξαν κάποιοι που αποδοκίμασαν το σύνθημα για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024