Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Κάιλι Τζένερ αποκάλυψε μια τρυφερή φωτογραφία με τον Τίμοθι Σαλαμέ

Η Κάιλι Τζένερ αποκάλυψε μια τρυφερή φωτογραφία με τον Τίμοθι Σαλαμέ

Ένα λάθος (;) στάθηκε αρκετό για να γίνει ξανά viral το ειδύλλιο της Κάιλι Τζένερ με τον Τίμοθι Σαλαμέ.

Είναι εδώ και λίγο καιρό που έχει αποκαλυφθεί το hot ειδύλλιο ανάμεσα στην Κάιλι Τζένερ και τον Τίμοθι Σαλαμέ.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση τους, Κάιλι Τζένερ και Τίμοθι Σαλαμέ εμφανίζονται και πιο διαχυτικοί, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα πάνω τους.

Το λαμπερό ζευγάρι γίνεται viral σε κάθε του έξοδο, με αρκετούς να τους αποδίδουν τον τίτλο του νέου hot ζευγαριού στο Χόλιγουντ.

Μια απρόσεκτη κίνηση της Kylie Jenner έγινε η αφορμή για να έρθει στη δημοσιότητα μια νέα τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού.

Ήταν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, όπου απόλαυσε το fashion show του Οίκου Prada, που στάθηκε απρόσεκτη μπροστά στον φακό και έγινε viral μια τρυφερή φωτογραφία της με τον Τίμοθι Σαλαμέ.

Ενώ πόζαρε αυθόρμητα στον φακό δεν υπολόγισε πως το κλικ του φωτογράφου θα απαθανατίσει την εικόνα που έχει ως screensaver στο κινητό της. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο βλέπουμε τον ηθοποιό να δίνει ένα τρυφερό φιλί στην Κάιλι Τζένερ.

Full in love Κάιλι Τζένερ και Τίμοθι Σαλαμέ

Η σπάνια φωτογραφία του ζευγαριού δημοσιεύτηκε στο Instagram από το Elle Mexico. Οι θαυμαστές της οικογένειας των Kardashians εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους στα σχόλια για το ζευγάρι. Άλλοι βέβαια σχολιάζουν πως το έκανε επίτηδες και πως πρόκειται για πολύ κακό PR. «Φωνάζει για προσοχή» έγραψε ένας από τους χρήστες.

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ καλή περίοδο της σχέσης του και είναι full in love. Διαψεύδουν με κάθε τους εμφάνιση τα δημοσιεύματα που ήθελαν να έχουν πάρει χωριστούς δρόμους.

Πριν από λίγες εβδομάδες Κάιλι Τζένερ και Τίμοθι Σαλαμέ απαθανατίστηκαν από τους παπαράτσι σε τρυφερά ενσταντανέ στο US Open. Οι φωτογραφίες τους έκαναν τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου μέσα σε λίγες ώρες.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024