Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κάιλι Τζένερ - Τίμοθι Σαλαμέ: Ξανά μαζί μετά τα καυτά φιλιά σε συναυλία της Μπιγιονσέ

Κάιλι Τζένερ – Τίμοθι Σαλαμέ: Ξανά μαζί μετά τα καυτά φιλιά σε συναυλία της Μπιγιονσέ

Κάιλι Τζένερ και Τίμοθι Σαλαμέ απολαμβάνουν τη σχέση τους και δεν διστάζουν να εμφανίζονται πλέον παντού μαζί και να χαίρονται τον έρωτά τους.

Μετά την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, Κάιλι Τζένερ και Τίμοθι Σαλαμέ απαθανατίστηκαν ξανά μαζί στη Νέα Υόρκη.

Το λαμπερό ζευγάρι απαθανατίστηκε μαζί σε δείπνο που διοργάνωσε ο σχεδιαστής μόδας Χέιντερ Άκερμαν και ο Ογκουστίν Μπέιντερ στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας.

Η 26χρονη τηλεπερσόνα Κάιλι Τζένερ και ο 27χρονος ηθοποιός Τίμοθι Σαλαμέ φαίνονται να κάθονται δίπλα δίπλα στο και να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου η Κάιλι Τζένερ και ο Τίμοθι Σαλαμέ φαίνονται να χαμογελούν, καθώς παρακολουθούν τον σχεδιαστή μόδας Χέιντερ Άκερμαν τη στιγμή που έχει σηκωθεί και βγάζει λόγο.

Ο Γάλλος σχεδιαστής περιέγραψε την εκδήλωση ως «μια οικογενειακή υπόθεση. Απλά απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου».

Τα καυτά φιλιά στην Μπιγιονσέ

H εμφάνιση της Κάιλι Τζένερ και του Τίμοθι Σαλαμέ στο δείπνο για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης έρχεται λίγες ημέρες μετά τα καυτά φιλιά τους στη συναυλία της Μπιγιονσέ. Μια εμφάνιση με την οποία και δημοσιοποίησαν τη σχέση τους.

Είναι εδώ και μήνες που οργίαζαν οι φήμες για το ειδύλλιο ανάμεσα στην Κάιλι Τζένερ και τον Τίμοθι Σαλαμέ. Κανείς από τους δύο όμως δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα όσα γράφονταν για τους ίδιους. Κάτι που έκαναν με μεγάλη άνεση με τα καυτά φιλιά τους στη συναυλία της Μπιγιονσέ.

Υπενθυμίζεται πως τόσο η Κάιλι Τζένερ όσο και ο Τίμοθι Σαλαμέ είχαν εμφανιστεί στην επίδειξη μόδας του Jean-Paul Gaultier τον Ιανουάριο. Κάτι που είχε φουντώσει τις φήμες περί νέου ειδυλλίου στο Χόλιγουντ.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024