Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάιλι Τζένερ: Ζευγάρι με τον περιζήτητο εργένη του Χόλιγουντ;

Κάιλι Τζένερ: Ζευγάρι με τον περιζήτητο εργένη του Χόλιγουντ;

Όλα τα βλέμματα πάνω στην Κάιλι Τζένερ και τον διάσημο ηθοποιό Τίμοθι Σαλαμέ. Είναι το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ;

Είναι εδώ και λίγες ώρες που οι φήμες έχουν πάρει φωτιά για το νέο καυτό ειδύλλιο. Είναι σε σχέση η Κάιλι Τζένερ με τον Τίμοθι Σαλαμέ; Είναι το ερώτημα που κυριαρχεί στο Χόλιγουντ. Μέχρι τουλάχιστον να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί επίσημα.

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Τράβις Σκοτ, η μικρότερη αδερφή των Καρντάσιαν φέρεται να είναι ζευγάρι με τον περιζήτητο εργένη του Χόλιγουντ Τίμοθι Σαλαμέ.

Η 25χρονη με την αμύθητη περιουσία, που έχει αποκτήσει μια πεντάχρονη κόρη, φέρεται να βρήκε το άλλο της μισό στο πρόσωπο του 27χρονου ηθοποιού Τίμοθι Σαλαμέ.

Τόσο η Κάιλι Τζένερ όσο και ο υποψήφιος για Όσκαρ Τίμοθι Σαλαμέ είχαν εμφανιστεί στην επίδειξη μόδας του Jean-Paul Gaultier τον Ιανουάριο.

Με τις φήμες περί ειδυλλίου ανάμεσά τους, τα πληκτρολόγια πήραν φωτιιά. Οι χρήστες φυσικά και πήραν θέση για το νέο hot ζευγάρι στο Χόλιγουντ.

Με τα δημοσιεύματα να πληθαίνουν, το κοινό παίρνει θέση για Κάιλι Τζένερ και Τίμοθι Σαλαμέ.

Οι φήμες για Κάιλι Τζένερ και Τίμοθι Σαλαμέ

Ο δημοφιλής λογαριασμός «Deuxmoi», ο οποίος συχνά δημοσιεύει αποκλειστικές ειδήσεις σχετικά με επώνυμα πρόσωπα, ισχυρίστηκε ότι πολλές πηγές του επιβεβαίωσαν την είδηση.

Σε stories που ανήρτησε, ένας χρήστης του Instagram αναφέρει πως το φημολογούμενο ζευγάρι βγαίνει από τον Ιανουάριο. Ακριβώς μετά την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

@itsfashiondarling_ Justin & Timothee interaction soon #fypシ #kyliejenner #justinbieber #haileybieber #timotheechalamet #newcouplealert #fyp #foryoupage #haileybaldwin #badbunny #kendalljenner #benito #doubledate #fy #viral #omgpage #model #funny #aspen #celebrities #blowthisup #thebiebers ♬ Beauty And A Beat – Justin Bieber

«Η πιθανή τους σχέση είναι λες και δύο άτομα από το γυμνάσιό σου που δεν είχαν ποτέ αλληλεπίδραση, ξαφνικά αρχίζουν να βγαίνουν 6 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους», σχολίασε χρήστης στο Twitter.

Άλλοι χρήστες αναφέρουν πως πρόκειται για άλλο ένα «διαφημιστικό κόλπο » της Κρις Τζένερ. Έτσι ώστε να κάνει ξανά trend το όνομα της κόρης της.

Δεν είναι λίγα τα tweets με memes για το πώς αντέδρασε ο Τίμοθι Σαλαμέ μαθαίνοντας τις φήμες ενώ σκρολάρει στα social media.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024