Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παθιασμένα φιλιά για Κάιλι Τζένερ και Τίμοθι Σαλαμέ

Παθιασμένα φιλιά για Κάιλι Τζένερ και Τίμοθι Σαλαμέ

Κάιλι Τζένερ και Τίμοθι Σαλαμέ ζουν τον έρωτά τους, αδιαφορώντας πια για τα αδιάκριτα βλέμματα των φωτογράφων.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση τους, Κάιλι Τζένερ και Τίμοθι Σαλαμέ δεν διστάζουν να ζουν τον έρωτά τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η 25χρονη μεγιστάνας των lipkit Κάιλι Τζένερ και ο 27χρονος ηθοποιός Τίμοθι Σαλαμέ αυτή τη φορά αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά και χάδια στη διάρκεια του τελικού των αντρών στο US Open.

Η Κάιλι Τζένερ έχοντας στο πλευρό της τον Τίμοθι Σαλαμέ παρακολούθησαν τον Νόβακ Τζόκοβιτς να κερδίζει το 24ο Grand Slam τίτλο του μετά τη νίκη του επί του Daniil Medvedev.

Το λαμπερό ζευγάρι απαθανατίστηκε ξανά μαζί να αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα μετά τα καυτά φιλιά τους σε συναυλία της Μπιγιονσέ στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα.

Νέα καυτά φιλιά για Κάιλι Τζένερ και Τίμοθι Σαλαμέ

Η Κάιλι Τζένερ και ο Τίμοθι Σαλαμέ αντάλλαξαν τρυφερά χάδια και φιλιά ενώ παρακολουθούσαν τον τελικό του US Open την Κυριακή.

Οι δυο τους έδειχναν άνετοι και δεν δίστασαν να εμφανιστούν διαχυτικοί ο ένας με τον άλλο, χωρίς να ενδιαφέρονται αν θα τραβήξουν πάνω τους τα βλέμματα.

Η κάμερα κατέγραψε την Κάιλι Τζένερ να γεμίζει χάδια τον Τίμοθι Σαλαμέ ενώ η προσοχή τους ήταν στραμμένη στον αγωνιστικό χώρο. Και οι δύο είχαν επιλέξει casual ντύσιμο για τη νέα τους κοινή εμφάνιση, με τον υποψήφιο για Όσκαρ να φορά και ένα καπέλο τζόκεϊ.

Το λαμπερό ζευγάρι βρέθηκε να πρωταγωνιστεί και σε ένα βίντεο που μοιράστηκε ο επίσημος λογαριασμός του US Open στο Instagram.

Στο σύντομο κλιπ το ζευγάρι καταγράφεται τη στιγμή που παρακολουθεί τη δράση στο τερέν και χειροκροτούν με τους υπόλοιπους θεατές.

Ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε τον τελικό βρέθηκαν και η σταρ του Orange Is The New Black, Laverne Cox, ο ηθοποιός του The Bear, Ebon Moss-Bachrach.

Παντού μαζί Κάιλι Τζένερ και Τίμοθι Σαλαμέ

Τα νέα στιγμιότυπα έρχονται στο φως λίγες ώρες αφότου το ζευγάρι απαθανατίστηκε εκ νέου μαζί να απολαμβάνει το δείπνο που διοργάνωσε ο σχεδιαστής μόδας Χέιντερ Άκερμαν και ο Ογκουστίν Μπέιντερ στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024